iPhone 13-14 vs Android

IPhone'un en büyük avantajı değer kaybı olmaması. Aslında fiyatına göre dandik cihazlar. En azından Türkiye fiyatlandırmasına göre düşünülürse.
Yurt dışında yaşayanlar için bir Samsung ile iPhone makas aralığı az. Orada sıkıntı yok.

Düşünebiliyor musunuz? S23 fiyatına sadece iPhone SE alınabiliyor :) resmen facia. Dandik deyince bu anlamda bakmak lazım.

Saplantı varsa ne derler bilirsiniz. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş...
 
Son düzenleme:
S23 Ultra kullanıyorum ve farklı iPhone modellerini de denedim. Gerek donanımsal kuvvet gerek yazılımsal özgürlük açısından çok önde. Kişiselleştirmeler samsungun kendi uygulamalarıyla(good lock) ön planda. Kamera performansını anlatmaya gerek yok. Oyun oynarken ısınma az düzeyde. Gündelik olarak sadece 1 defa şarja takıyorum ki çok yoğun kullanırım. Elime aldığımda hâlâ vay be neler yapmışlar diyorum. Appleda bulunan ekosistem açığını da kapatıyorlar artık. Daha fazla detay istersen sorabilirsin.
 
Bütçe sorunu yoksa alınabilir. Hiçbir eksiklik hissetmezsiniz 13 veya 14 ile.
Sorun eksiklik hissetmesi değil, kaldı ki telephoto lensin eksikliğini ve 2-3 yıl sonra 8 Gen 2 ile A15 arasındaki farklı iliklerine kadar hisseder. Eğer Macbook’lu Apple ekosistemi kurulmayacaksa S23 varken iPhone 13 ve 14 gibi overpriced modelleri tercih etmek pek sağlıklı bir karar değil.

Şu denli bir farktan bahsediyoruz:

IMG_2334.png

IMG_2335.png


Yonga seti ve 120 Hz farkına detaylı olarak değinmeyeceğim bile.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı