iPhone 13 beklenmeli mi?

Ürün beklemek Türkiye ekonomisinde yararlı değil. Acil ihtiyaçlar hızla karşılanmalı. Stoklar garanti değil, kur garanti değil, gelecek belirsiz.

Öte yandan paranız bir yatırım aracında değer kazanıyorsa, değer kaybetmiyorsa ve ihtiyacınız kesin değilse yani halen oldukça iyi bir cihaz kullanıyorsanız, o zaman bir sonraki sürüm alınabilir.

iPhone 12 serisi iyi güzel ama 11'den sonra bana yeterli gelmedi, hatta yeni cam yüzeylerin dokunma hissiyatını plastik buldum ve ısınamadım. Batarya konusunda 11 serisine göre daha zayıf modeller. Optimize edilmeden ve yeterince cilalanmadan piyasaya çıkmış gibi hissediyorum bu seri. Alan pişman olur mu? Hiç sanmıyorum, memnun şekilde kullanır. Ancak birden fazla seriyi karşılaştırınca 12 bana daha zayıf bir seri gibi göründü.

Hoş salgın şartları yüzünden benzer hisleri bu yılın "amiral gemisi" bazı Android telefonlarda da aldım. Sanırım bütün dünyanın üretiminde bu şartlardan etkilenen, cilası eksik kalan ya da "yeterince iyi" diye piyasaya sürülen pek çok ürün oldu.

12 Serisinde kritik bir sorun yok, yani arada ve sonradan bazı kronik ekran sorunları çıktı ama çok yüksek sayıda değil. Şahsi bir seçim ama ucuza iPhone 11 ya da ileride iPhone 13 daha iyi geldi bana.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı