iPhone 13 mini alınır mı?

Bence iPhone 11 üstü sürümlerinin hepsi alınabilir ama sen sosyal medya da takılıyorum dediğin için bu sürüm iyi gibi geldi ondan önerdim ama mini versiyonlarına göz atabilirsin kullanışlı gözüküyorlar.

Ben daha çok 13 ile 13 mini arasında kaldım. Küçük telefon seviyorum ama batarya konusu canımı sıkıyor. 1 günü çıkarsa yeter benim için.

Android düşünmüyorum. Sağ olun yine de.

Neden Android düşünmüyorsunuz? iOS ile uzaya çıkmıyorsunuz haberiniz olsun, abartıldığı gibi akıcı değil. Elbette çoklu işlemlerde iOS kadar stabil kalan yok, bunun dışında hiçbir artısı yok diyebilirim. One UI daha kullanışlı, stabilite olarak neredeyse aynılar S22 şu an minimum 4-5 yıl rahatlıkla götürür ve 13 Mini'den genel anlamda daha iyi, Samsung'u diğer Android'ler ile bir tutmayın, teknoloji mağazasına gidip incelemenizi öneririm, 13'ten daha prestijli.

Bence iPhone 11 üstü sürümlerinin hepsi alınabilir ama sen sosyal medya da takılıyorum dediğin için bu sürüm iyi gibi geldi ondan önerdim ama mini versiyonlarına göz atabilirsin kullanışlı gözüküyorlar.

iPhone 11'in kötü bir batarya performansı var ve 828p HD, LCD paneli kendisini güneş altında ve yüksek parlaklıkta çok belli ediyor...

Ben daha çok 13 ile 13 mini arasında kaldım. Küçük telefon seviyorum ama batarya konusu canımı sıkıyor. 1 günü çıkarsa yeter benim için.

Şöyle söyleyim çok rahat çıkarıyor ama zaman geçtikçe pil sağlığı düşeceği için günü yine çıkarıyor ama zar zor tabii ki pil sağlığını yenilerseniz eski haline dönüyor

Yeni modellerde özellikle mini modellerinde şarj gerçekten çok uzun süre gidiyor. iPhone 11 kullanıyorum. Bir buçuk bazen iki günü çıkartıyor benim. Mini modelleri daha az güç tükettiği için pilleri küçük olmasına rağmen daha uzun gidiyorlar. Sizin iki günü rahat çıkartır.

Herkese merhaba, arkadaşlar. Yıllardır iPhone 5S kullanıyorum. Telefonumdan memnunum. Daha önce 1 kez bataryasını değiştirmiştim. Şimdi gene batarya sorunu yaşıyorum. Yine batarya mı değiştireyim yoksa iPhone 13 mini mi alayım kararsız kaldım. Telefonda sadece sosyal medya ve mesajlaşma için kullanıyorum. Bu kadar para verip almaya değer mi? İleride mecbur bir telefon alacağım. Belki birkaç ay sonra belki 1 sene sonra. Şu an sırf ileride daha da pahalanacak diye almak mantıklı mı bilemedim. iPhone bir cihaz alacağım Android düşünmüyorum. 13 ile 13 mini arasında çok fiyat farkı yok. Ama ben küçük telefon seviyorum kararsız kaldım iyice. Kırmızı ve mavi arasındayım, kullanan arkadaşlar renk hakkında da yorum yaparsa sevinirim. Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.

13 mini yerine 13 almanı tavsiye ederim. 13 mini oyuncak telefon gibi. Boyutu ufak ve batarya konusunda ilk aldığın zaman sorun yaşamazsın ama 1 yıl sonra batarya sağlığı 90'ın altına indiğinde batarya performansın dibi görmeye başlar.

Neden Android düşünmüyorsunuz? iOS ile uzaya çıkmıyorsunuz haberiniz olsun, abartıldığı gibi akıcı değil. Elbette çoklu işlemlerde iOS kadar stabil kalan yok, bunun dışında hiçbir artısı yok diyebilirim. One UI daha kullanışlı, stabilite olarak neredeyse aynılar S22 şu an minimum 4-5 yıl rahatlıkla götürür ve 13 Mini'den genel anlamda daha iyi, Samsung'u diğer Android'ler ile bir tutmayın, teknoloji mağazasına gidip incelemenizi öneririm, 13'ten daha prestijli.

iPhone 11'in kötü bir batarya performansı var ve 828p HD, LCD paneli kendisini güneş altında ve yüksek parlaklıkta çok belli ediyor...

iPhone kullanan birisi iPhone ekosistemine devam etmek ister. Kendimden biliyorum, fotoğrafları, verileri, neredeyse yıllardır yaşadığı her şeyi artık Apple ekosistemine ait o yüzden iPhone ile devam etmek istemesi normal bana göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı