IPhone 13 Mini almaya değer mi?

Bütçe
30000

140122

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 13 Mini modelini almak istiyorum ancak internette birçok kişinin bu modeli yüksek fiyatından ötürü önermediğini gördüm. Bunun sebebi nedir acaba? Benim için en önemli özellikler pil ömrü ve kamera performansı. Küçük telefonları daha çok seviyorum bu yüzden SE modelleri ile iPhone 12 ve 13 Mini modelleri ilgimi çekiyor. Aralarından en iyisi 13 Mini olduğu için onu almayı planlıyordum, fakat yorumları görünce konu açma ihtiyacı hissettim. Sizin öneriniz nelerdir?

Hocam iPhone'ların pil kapasiteleri hiç iyi değil özellikle mini modellerinde bu durum çok daha kötü. Genellikle bu nedenle eleştiriliyor o modeller. Pil sıkıntı olmayacaksa o boyutlarda fazla alternatifiniz yok hocam.

Hocam IPhone'ların pil kapasiteleri hiç iyi değil özellikle mini modellerinde bu durum çok daha kötü. Genellikle bu nedenle eleştiriliyor o modeller. Pil sıkıntı olmayacaksa o boyutlarda fazla alternatifiniz yok hocam.

Beni 1 gün sorunsuz götürsün yeter. Yeni gelecek iOS 26'yı falan da alacakmış zaten fiyatı da öyle aşırı çok gelmedi bana ama tek sıkıntı sıfırını bulamıyorum telefondan da çok anlamam EasyCep gibi yerleri tercih edeceğim sanırım ne kadar istemesem de.

Merhaba, iPhone 13 Mini modelini almak istiyorum ancak internette birçok kişinin bu modeli yüksek fiyatından ötürü önermediğini gördüm. Bunun sebebi nedir acaba? Benim için en önemli özellikler pil ömrü ve kamera performansı. Küçük telefonları daha çok seviyorum bu yüzden SE modelleri ile iPhone 12 ve 13 Mini modelleri ilgimi çekiyor. Aralarından en iyisi 13 Mini olduğu için onu almayı planlıyordum, fakat yorumları görünce konu açma ihtiyacı hissettim. Sizin öneriniz nelerdir?

Fiyatını asla hak etmez. Küçük olacak diye bataryadan ödün verirsiniz. 60Hz ve 4 GB RAM de cabası. Kompakt, şık telefon arıyorsanız S24e bakabilirsiniz ama tabii ki 13 mini kadar kücük değil.

Telefon küçük olduğu için, pil kapasitesi de küçülüyor bilmeni isterim.

Beni 1 gün sorunsuz götürsün yeter. Yeni gelecek iOS 26'yı falan da alacakmış zaten fiyatı da öyle aşırı çok gelmedi bana ama tek sıkıntı sıfırını bulamıyorum telefondan da çok anlamam EasyCep gibi yerleri tercih edeceğim sanırım ne kadar istemesem de.
Yenilenmiş hangi telefon olursa olsun almayın aldırmayın. En kötü temiz ikinci ellere yönelin.

Fiyatını asla hak etmez. Küçük olacak diye bataryadan ödün verirsiniz. 60Hz ve 4 GB RAM de cabası. Kompakt, şık telefon arıyorsanız S24e bakabilirsiniz ama tabii ki 13 mini kadar kücük değil.

Bu kadar asla hak etmez denmesini anlayamıyorum zaten cihaz iPhone ucuz olması beklenilemez çok da oyun oynayan niri değilim PUBG falan sevmem de şu zamana kadar hep Android kullandığım için iPhone istiyorum o yüzden bakıyordum da minileride gömdükçe gömmüşler

iPhone 13 aktif kullanılırsa günü zor çıkarıyor hocam. Yanınızda Power bank/magsafe ya da şarj taşımanız gerekebilir.

13 kullanıcısı olarak, full şarjda 4-5 saat götürüyor Max hocam. Eğer küçük ekranlı telefon seviyorsanız 16e de önerebilirim. Samsung tarafından diğer kullanıcıların önerdiği telefonlara da bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı