iPhone 13 Mini kılıf önerisi

Yer
Bartın
Daha fazla  
Meslek
BARÜ ÖĞRENCİ
Arkadaşlar nasip olursa 11 takaslayıp 13 mini almayı düşünüyorum yakın zamanda, ama piyasada şöyle bir kılıf bulamadım. Şeffaf ve saçma sapan petrol kılıflar dışında şöyle kaliteli ömürlük düzgün bir kılıf önerisi yapar mıısnız? MagSafe powerbank var, uyumlu olması lazım mümkünse yeşil veya kırmızı fiyatı önemli değil her aralık olur güzel bir şey olsa yeter, her türlü alışveriş sitesi de olur.

1764461339699.png

Arkadaşlar nasip olursa 11 takaslayıp 13 mini almayı düşünüyorum yakın zamanda, ama piyasada şöyle bir kılıf bulamadım. Şeffaf ve saçma sapan petrol kılıflar dışında şöyle kaliteli ömürlük düzgün bir kılıf önerisi yapar mıısnız? MagSafe powerbank var, uyumlu olması lazım mümkünse yeşil veya kırmızı fiyatı önemli değil her aralık olur güzel bir şey olsa yeter, her türlü alışveriş sitesi de olur.

1764461339699.png
Telefonu aldım ama öneri gelmedi :/

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 2613255

Telefonu aldım ama öneri gelmedi :/
Reis almadıysan, sana Instagram'da birkaç sayfa var onları önerebilirim bide trendyolda falan illaki magsafe uyumlu kırmızı, yeşil veya istediğin her renkten kılıflar var. Ömürlük istiyorsun 1 tane istiyorsun spigen öneririm, bir tık tuzlu olabilir belki ama seni yıllarca götürür. Bu arada bende telefon alacağım 2 aydir Niyetim var iPhone geçeceğim ama hala aklımda kesinlik yok. İkinci el alacağım bende, 13 minimi alsam düz 12 mı alsam 12 pro falan mı alsam ne yapsam bilemiyorum bütçem düz 13 ü geçmez, 13 mini olabilir 12 mini 12 pro veya düz 12 olabilir reis sen kendin deneyimliyorsun sence hangisini tercih etmeliyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı