iPhone 13 mü Samsung Galaxy S23 mü?

TRmurat

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yaklaşık 4 yıldır Oppo A52 kullanıyorum, yeni telefona geçme kararı aldım, 2 telefon arasında çok kaldım, iPhone 13 ve Galaxy S23, liseye giden bir öğrenciyim, bütçe maksimum buna yetiyor, kullanma alanlarım ise günlük hayat (Instagram WhatsApp YouTube TikTok) oyun olarak da (PUBG PES).
Yani benim için ikisinin de kamerası ideal ama Samsung alsam ileride kasma donma yapar mı? iPhone'lar yapmıyor diye biliyorum, bir de beni en az 4-5 yıl daha idare etmesi lazım, iPhone biraz daha eski bir model kaldığı için ilerideki yıllarda sorun çıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android cihazların stabilitesi iOS cihazlar kadar iyi olamıyor. Şu anda S23-24 çok F/P cihazlar olduğundan daha mantıklı olacaktır fakat ekranı sıkıntı değilse iPhone 13 de iyi bir cihaz. İki telefon da senelerce sıkıntısız kullanılır. Kamera tarafında iPhone 13 bence daha iyi. Ekran tarafında S23 bariz şekilde üstün.

S23 alın geçin hocam 13 onun rakibi bile değil.

iPhone 15 Pro Max ve Galaxy Tab S9+ kullanıcısı olarak OneUI, Android tarafında beğendiğim en iyi arayüz. Hatta S23, iPhone 13 Pro seviyesinde bir cihazdır. Ancak Samsung’un en büyük handikapı, kendisini Apple kadar iyi pazarlayamaması. Tabii Apple’ın Instagram ile olan kan bağı da bunu daha belirgin hale getiriyor.

Durum böyle olunca, değişim kampanyalarında bile fark ortaya çıkıyor. Samsung, S23 için 17.498 TL teklif ederken, iPhone 13 için 27.050 TL teklif ediyor. Eğer “İki yıl sonra S26 veya S27 çıktığında geçerim” diyorsanız, bu durumu bilerek tercih yapmakta fayda var.

Bugün kutu içinde denk fiyatlarda olsalar da kutudan çıktıktan sonra değerini koruyabilen bir elma logolu iPhone 13 ve değerini koruyamayan, ancak yine de oldukça iyi bir S23 olduğunu unutmamak gerekiyor.

S23 daha yeni ve donanımı daha iyi. Samsung da kalitelidir. iPhone takıntınız yoksa S23 illaki iPhone derseniz ve oyun oynamıyorsanız iPhone 13. Benim önerim daha yeni olduğundan normal kullanıcı için de S23.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı