iPhone 13 pili hızlı mı bitiyor?

O ayar açık zati de çok sağolun hocam siz içimi rahatlatıyorsunuz verdiğiniz bilgilerle. 2 gündür pil sorununu taktım kafaya umarım düzelir kullandıkça , iade etme de yokmuş galiba icloud kurduğum için.

Apple desteğe sormuştum dün telefonu nasıl şarj edeyim internette %20 %80 diyorlar falan dedim , onlar asılsız istediğiniz gibi takın fiye cevap verdi. Tabi ben %20 nin altına düşünce ve %100 olunca çekeceğim.
Evet bende kafama göre takılıyorum artık. %100 doldurmak en iyisi.

O ayar açık zati de çok sağ olun hocam siz içimi rahatlatıyorsunuz verdiğiniz bilgilerle. 2 gündür pil sorununu taktım kafaya umarım düzelir kullandıkça, iade etme de yokmuş galiba iCloud kurduğum için.

Ne demek hocam verdiğim bilgiler işinize yarıyorsa ne mutlu. Ama aynı sorun bende de olmuştu. Aslında sorun değil de telefon sizin gündelik kullanımınızı analiz ediyormuş o yüzden ilk 2 hafta şarjı biraz daha az gidiyor.

%100 yapıp dener misin?

%100 yapınca 1 saat Instagram'da %60 parlaklıkta %6 şarjı gitti hocam keşke hep böyle gitse herhalde %80'nin üstünde iken daha az gidiyor. Çok takmamaya karar verdim ya o kadar kullanmıyorum gün içinde zaten, umarım yukarıdaki kralın dediği gibi düzelir ilerleyen haftalarda. Korktuğum şey pil sağlığı %90'lara düştüğünde 4 saat kullanınca şarjının bitmesi inşallah öyle bir durum yaşanmaz.

Clash Royale ve sosyal medya uygulamalarını kullanmak için iPhone 13 almanıza gerek yoktu ki. Karar sizin tabii ki ama telefonu ve bataryası sizi idare edecek güncel, daha uygun fiyatlı ürünler de vardı.

Neyse, güle güle eskitmeniz dileğiyle.

Clash Royale ve sosyal medya uygulamalarını kullanmak için iPhone 13 almanıza gerek yoktu ki. Karar sizin tabii ki ama telefonu ve bataryası sizi idare edecek güncel, daha uygun fiyatlı ürünler de vardı.

Neyse, güle güle eskitmeniz dileğiyle.

Sağ olun ama dediğim gibi bu modeli tercih etme nedenim bataryası. YouTube'dan videolara baktım tüm telefon batarya vslerinde hepsinde iPhone 13 daha iyi kamerası da iyi üstüne Hepsiburada 3 k indirim yapıyordu. iPhone 11 alacaktım 5 k daha vereyim bunu alayım dedim.

%100 yapınca 1 saat Instagram'da %60 parlaklıkta %6 şarjı gitti hocam keşke hep böyle gitse herhalde %80'nin üstünde iken daha az gidiyor. Çok takmamaya karar verdim ya o kadar kullanmıyorum gün içinde zaten, umarım yukarıdaki kralın dediği gibi düzelir ilerleyen haftalarda. Korktuğum şey pil sağlığı %90'lara düştüğünde 4 saat kullanınca şarjının bitmesi inşallah öyle bir durum yaşanmaz.

Sevincim yarıda kaldı bir Twitch bakayım dedim 4.4 dakikada %90'dan 89a düştü neyse umarım düzelir ileride diyelim.

Geçen Cumartesi satın aldım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. Tek şarj ile günü çıkaramıyorum. Fotoğraf çekerken dakikada yüzde 1 iniyor neredeyse. Ancak benim düşüncem de 1-2 hafta kullandıkça ekran süresinin uzayacağı yönünde.

Bu arada sizinki gene iyi. Instagram'da parlaklık yüzde 30 civarlarında ekran süresi 2,8 dakikada yüzde 1 gidiyor. YouTube testlerinde 10 saat civarı alıyorlar. Ben tahmini 5-6 saati bile göremiyorum.

498A220B-0DB6-424A-A818-DB564216FCB0.jpeg
CB0A02BF-E8CD-4103-A395-AACC0EB97D66.jpeg

Son düzenleme:
Geçen cumartesi satın aldım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. Tek şarj ile günü çıkaramıyorum. Fotoğraf çekerken dakikada yüzde 1 iniyor neredeyse. Ancak benim düşüncem de 1-2 hafta kullandıkça ekran süresinin uzayacağı yönünde.

Bu arada sizinki gene iyi. Instagram'da parlaklık yüzde 30 civarlarında ekran süresi 2,8 dakikada yüzde 1 gidiyor. YouTube testlerinde 10 saat civarı alıyorlar. Ben tahmini 5-6 saati bile göremiyorum.

Eki Görüntüle 1465538Eki Görüntüle 1465539

Çok sağ ol kral cevap için. İnşallah ikimizinde düzelir de max 2 haftaya diğer iPhone 13 kullanıcılarının aldığı süreyi alırız.

Geçen Cumartesi satın aldım ben de. Aynı sorundan muzdaribim. Tek şarj ile günü çıkaramıyorum. Fotoğraf çekerken dakikada yüzde 1 iniyor neredeyse. Ancak benim düşüncem de 1-2 hafta kullandıkça ekran süresinin uzayacağı yönünde.

Eki Görüntüle 1465538Eki Görüntüle 1465539
Şuan kaç saat alıyorsunuz ekran açıklık süresi olarak? Mümkünse ekran fotoğrafı atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı