iPhone 13 Pro Max vs Galaxy S23 Ultra

nimotech

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır iPhone 12 kullanıyorum fakat artık pil ömrü ve performansı yetersiz gelmeye başladı. Bu yüzden telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Sıfır Samsung Galaxy S23 Ultra ile ikinci el iPhone 13 Pro Max arasında kararsız kaldım. Ağırlıklı olarak sosyal medya uygulamalarını kullanacağım ve pilinin iyi gitmesi önemli. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, 3 yıldır iPhone 12 kullanıyorum fakat artık pil ömrü ve performansı yetersiz gelmeye başladı. Bu yüzden telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum. Sıfır Samsung Galaxy S23 Ultra ile ikinci el iPhone 13 Pro Max arasında kararsız kaldım. Ağırlıklı olarak sosyal medya uygulamalarını kullanacağım ve pilinin iyi gitmesi önemli. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

S23 kesinlikle.

Kas gücü olarak aynı sayılırlar ancak diğer özelliklerle S23 Ultra önde.
3 yıllık İOS deneyiminden sonra Android'e alışırsanız S23 Ultra alın ama alışamazsanız 13 Pro Max'de üzecek bir cihaz değil.

S23 Ultra seçilmeli kesinlikle.

Ayrıca böyle bir indirim de var. Buna bakabilirsiniz.
Fold hiç deneyimlemediğim için bir fikrim yok. Uzun vadede katlanır ekran sıkıntı çıkarır mı?

13 Pro Max'ı bilemem ancak ben yaklaşık 10 ay önce Iphone 13'ten geçtim. Kalite olarak aralarında dağlar var. Samsung'a olan tüm önyargılarım bu cihazla yıkıldı.
Sosyal medya performansı nasıl acaba?

Fold hiç deneyimlemediğim için bir fikrim yok. Uzun vadede katlanır ekran sıkıntı çıkarır mı?
Samsung'un uzun süredir bu cihazları ürettiğini ve bu konuda tecrübeli olduklarını düşünürsek çıkartmaz. Ayrıca bu cihazı LTT'nin başındaki Linus günlük cihaz olarak kullanıyordu. Eğer sorun çıkarsaydı kesinlikle duyardık. Memnun kalmış ki üzerine cihazı övdü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı