Samsung Galaxy S23 Ultra mı iPhone 13 Pro Max mi?

insideman61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 senedir iPhone 11 kullanıyorum. Batarya ömrü yüzde 73 düştü. Sürekli şarj ile geziyorum.
IOS'dan çok çok memnunum. S23 Ultra alıp şarj konusunda bir rahatlayayım istiyorum ama iOS akıcılığına çok alıştım.

Daha önce birçok Android telefon kıllandım 6 ay sonra başlayan donmalar kasmalar beni bıktırmıştı. iPhone 11 bu konuda beni hiç üzmedi.

Ya da hiç masraf yapmayıp Apple da batarya değiştirip 1 sene saha iPhone 11 kullanacağım.
Telefon alırsam easycepten almayı düşünüyorum.

Bir kıyaslama yapar mısınız?
iPhone 13 Pro Max o kadar para vermeye gerek var mı?
Artık Android çok gelişti diyorlar. Güvenlik anlamında da çok iyi diyorlar ama kararsız kaldım.
Sizin tavsiyeniz nedir?

Arkadaşlar 3 senedir iPhone 11 kullanıyorum. Batarya ömrü yüzde 73 düştü. Sürekli şarj ile geziyorum.
IOS'dan çok çok memnunum. S23 Ultra alıp şarj konusunda bir rahatlayayım istiyorum ama iOS akıcılığına çok alıştım.

Daha önce birçok Android telefon kıllandım 6 ay sonra başlayan donmalar kasmalar beni bıktırmıştı. iPhone 11 bu konuda beni hiç üzmedi.

Ya da hiç masraf yapmayıp Apple da batarya değiştirip 1 sene saha iPhone 11 kullanacağım.

Artık Android çok gelişti diyorlar. Güvenlik anlamında da çok iyi diyorlar ama kararsız kaldım.
Sizin tavsiyeniz nedir?
Bütçen ne kadar? Her türlü android alınır, yavaş yavaş devir değişiyor. Sundukları özellikler harika apple göre, yazılım olarak geride olabilirler ama yavaş yavaş gelişiyorlar.

iPhone 15 PM telefon Samsung Galaxy Tab S9+ Tablet kullanıyorum her ikisinden de memnunum Samsung tarafında eski android hantallığı artık tarihe karıştı bu algıyı kafadan silmek lazım One UI arayüzü güzel. Bana kalırsa yenilenmiş telefon almaktansa Samsung tarafında amiral gemisi güncel bir model tercih edebilirsiniz.

Başka bir seçenekse iPhone 15 alıp sonradan değişim kampanyaları ile model yükseltip Pro Max modellere geçebilirsiniz.

Ben eldeki telefon ihtiyaçları karşılıyorsa onunla gittiği yere kadar gitme taraftarıyım. Ama ekonomik anlamda rahatsanız tabii yenisini alın.

One UI arayüzü bence en iyi Android arayüzü. Güvenlik konusuna gelirsek standart kullanıcı için güvenlik konusunda Android veya iOS tarafında bir fark olacağını düşünmüyorum.

Benim tavsiyem pil değişikliği ile paranızdan tasarruf etmeniz. Fakat telefon alacaksanız. Samsung ile iPhone için en önemli fark yeri arayüz olur. Yeni arayüze geçmekte sıkıntı olmayacaksa Samsung düşünülebilir.

Kasmaya başlayan eski Android telefonunuz neydi?

Sizin tavsiyeniz nedir?

S23 Ultra daha iyi ama 13 Pro Max'ten devam edin bence. Android'de kullanirim tekrar alisirim derseniz S23 Ultra.

Cihaza Apple'da orijinal pil takıp 1-1, 5 sene daha kullanabilirsiniz. Bende 4 yıllık 11imi şu an bu şekilde kullanıyorum. Geçtiğimiz ay değişim yaptırdım pili ve günde 7 saat ekran süresi veriyor iOS 17.6.1 ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı