iPhone 13 Pro Max vs S24 Plus vs iPhone 15 vs 14t Pro

IPhone'lar arasından en mantıklısı 13 Pro bence. 120Hz ekranı ve Pro kamerası var çok güzel çekiyor gerçekten. 15 guncel kalmak için alınabilir ama 13 Pro alırdım ben şahsen. iOS seviyorsanız bence 13 Pro mantıklı.

Daha önce iOS kullanmadım 13 Pro Max almayı düşünüyorum ama IMEI konusunda çok uğraştırıyor bu yüzden vazgeçicem gibi.

Ben kamera olarak Xiaomi'yi daha çok beğeniyorum özellikle 14t Pro'yu. Samsung video kısmında bir tık daha iyidir muhtemelen. Hızlı şarj özelliği de samsunga göre daha avantajlı. Fiyat olarak zaten yurt dışı alacaksanız çok uygun.

Telefon la genel olarak sosyal medya da geziyorum günde bir iki saat oyun oynarım fotoğraf fazla çekmem ama kamerasının iyi olmasını isterim yine de.

Daha önce iOS kullanmadım 13 Pro Max almayı düşünüyorum ama IMEI konusunda çok uğraştırıyor bu yüzden vazgeçicem gibi.

Ben kamera olarak çok iyi bir model olmayan Xiaomi POCO X6 Pro kullanmaktayım. Arkadaşımda 13 Pro Max var. Yan yana telefonları koyup bas çek fotoğraf çektiğimizde 15-20 metre uzaktaki yazılar IPhone'da flu olurken Xiaomi de çok net çıkıyor. 14t Pro da çok çok daha iyi bir kamera lensi mevcut. Samsung'un kamerasıda gerçekten güzel ancak fiyat performans olsun derseniz Xiaomi tercih edilebilir.

Evet artık mecburen 4 ay e SIM 4 ay fiziksel SIM kullandıktan sonra herkes cepte yılbaşına kadar iPhone 6'lar gezdirir oldu. Öyleyse Samsung tercih edilebilir.

Xiaomi 14t Pro ile S24 Plus arasında bir tercih yapacağım gibi ama bir anda fikrim değişirse iPhone 13 Pro Max ede dönebilirim belli olmaz çünkü hiç iOS kullanmadım ama isterim.

Ben kamera olarak çok iyi bir model olmayan Xiaomi POCO X6 Pro kullanmaktayım. Arkadaşımda 13 Pro Max var. Yan yana telefonları koyup bas çek fotoğraf çektiğimizde 15-20 metre uzaktaki yazılar IPhone'da flu olurken Xiaomi de çok net çıkıyor. 14t Pro da çok çok daha iyi bir kamera lensi mevcut. Samsung'un kamerasıda gerçekten güzel ancak fiyat performans olsun derseniz Xiaomi tercih edilebilir.

Bakalım biraz daha araştırıp bu ay sonu alacağım umarım ama hangi cihazı alacağım konusunda çok kararsızım bir yanım iOS al Android'e kıyasla net daha iyi diyor yazılım anlamında bir yanım kafan rahat olsun IMEI ile uğraşma Android al geç diyor.

Xiaomi 14t Pro ile S24 Plus arasında bir tercih yapacağım gibi ama bir anda fikrim değişirse iPhone 13 Pro Max ede dönebilirim belli olmaz çünkü hiç iOS kullanmadım ama isterim.

Bakalım biraz daha araştırıp bu ay sonu alacağım umarım ama hangi cihazı alacağım konusunda çok kararsızım bir yanım iOS al Android'e kıyasla net daha iyi diyor yazılım anlamında bir yanım kafan rahat olsun IMEI ile uğraşma Android al geç diyor.

Orası size kalmış ama Android eskiden kötüydü 1-2 senede kasıyor donuyor hatalar veriyordu artık eskisi gibi değil. İşlemcileri çok daha hızlı ve yapay zekası daha iyi.

Yurt dışı Android'lerle IOS'lar arasında çok fazla fiyat farkı var mı peki.

Yurt dışı IOS'lar Türkiye satış fiyatının ortalama yarısı kadar fiyata satılıyor. Android'ler Türkiye satış fiyatının yaklaşık yarısından biraz daha fazlasına satılıyor. Garantiyi önemsemiyorsanız yurt dışı daha mantıklı gibi. Ben yaklaşık 7 senedir yurt dışı Android kullanmaktayım garantilik bir durum yaşamadım.

Yurt dışı IOS'lar Türkiye satış fiyatının ortalama yarısı kadar fiyata satılıyor. Android'ler Türkiye satış fiyatının yaklaşık yarısından biraz daha fazlasına satılıyor. Garantiyi önemsemiyorsanız yurt dışı daha mantıklı gibi. Ben yaklaşık 7 senedir yurt dışı Android kullanmaktayım garantilik bir durum yaşamadım.

IMEI sorunu olmasa bir dakika bile düşünmeden iOS alacağım ama uğraşmak istemiyorum sürekli.

IMEI sorunu olmasa bir dakika bile düşünmeden iOS alacağım ama uğraşmak istemiyorum sürekli.

Samsung'larda server kayıt yapılıyor yaklaşık 100 dolara kayıt yaptırıyorsunuz. Xiaomi'lerde bu kayıtı modeline göre 300-1000 TL'ye yapabiliyorsunuz. Sorun yaşasanız dahi yeniden IMEI işlemi yapılması çok basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı