S24 vs iPhone 15 Pro Max

Cihaz çıkmadı daha? Çıkmayan bir şey için bir şey söyleyemem. Mevcut durumda S23 alabilirsiniz, 15'ten daha iyi.

S23'e 15 Pro Max'ten daha mı iyi dedi, ben mi yanlış görüyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphonelar özellik açısından hacı murat gibi kalır genelde. Çoğu şeyi eksik daha 120hz ekran yeni geldi iphonelara hint fakiri modellerinde yıllardır varken. Gösteriş istiyorsan kimse anlamıyor zaten iphone al ama gerçekten özellik kamera vs ön plandaysa tabiki s24.

S23'e 15 Pro Max'ten daha mı iyi dedi, ben mi yanlış görüyorum?
Siz okuduğunuzu anlamamışsınız. 15'in yanında bırakın "Pro Max" ifadesini "Pro" ifadesi bile yok.
Telefonla imaj kasana kadar noktalama işaretlerine, soru ekini ayrı yazmaya ve okuduğunu anlamaya çalışsaydınız muhtemelen sizin için daha yararlı olurdu.

Kanka bu soru androidmi yoksa iphone mu sorusu ikiside sektörünün en iyisi bana sorarsan uğraşmamak için ve rahat kullanım için iphone; ama diyorsanki benim işim var arada apk indiririm aradada foto çekerim o zaman s24.

İşletim sistemi dışında s24 daha iyi olacaktır. iPhone 15 e karşılık Samsung daha güçlü bir telefon çıkaracağını düşünüyorum. Fiyatı 70k civarında düşünülüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı