iPhone 13 şarja takıldıktan sonra dokunmatiği daha zor çalışıyor

otpphap

Megapat
Yer
İstanbul
iPhone 13 cihazım şarja takıldıktan sonra dokunmatik daha zor çalışıyor gibi hissettiriyor, örneğin kaydırmada yarıda kesiyor bir türlü kaydıramıyorum gibi cihazda bir donma yok yani. Bunu şarja ilk bıraktığımda daha çok yaşıyorum sonrasında düzeliyor. Kablom orijinal ve evet adaptörüm de orijinal Apple'dan satın aldım direkt adaptörü. Aldığım ilk günden beri ekran koruyucu ile kullanıyorum ekran koruyucu sebepli olabilir mi diye düşünüyorum ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Normaldir bende iPhone kullanıyorum şarja taktığımda ekrana dokunduğumda dokunmatik yarım çalışıyor gibi oluyor.

Eskiden benim de Android telefonum aynı sorunu yaşatıyordu. Ama bir gün durdu. Şarj kablosu veya adaptöründen olabilir gibime geldi.

Normaldir bende iPhone kullanıyorum şarja taktığımda ekrana dokunduğumda dokunmatik yarım çalışıyor gibi oluyor.
Normal, bende de oluyor.
Cevaplar için teşekkürler merak edip sosyaldeki bu konunun diğer başlıklarına baktığımda cihaz arızalıdır diye cevap aldıklarını görünce işkillendim bende.

Eskiden benim de Android telefonum aynı sorunu yaşatıyordu. Ama bir gün durdu. Şarj kablosu veya adaptöründen olabilir gibime geldi.
Benimde aklıma ilk bunlar geldi fakat kablo direkt kutunun içinden çıkan kablo adaptörde Apple'dan sıfır alındı. Ayrıca cihaz 3 günlük.

Ne demek normal? Kaç paraya satıyorlar telefonu sonuç bu mu?

Bu sadece iPhone telefonlara özel bir sorun değil. Şarjda kullandığım Samsung A6 tablette de aynı durumu yaşıyorum mesela. Bunun genel bir açıklaması vardı ama unuttum. Yüksek voltaj mıydı neydi. Biraz araştırırsanız bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…