iPhone 13 telefonun dokunmatiği çalışmadığından dolayı bilgisayara bağlamak için onay verilmiyor

TabipBey

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 13 telefonumu sinirlenip yere attım. Dokunmatiği çalışmadığından dolayı onay veremiyorum ve bilgisayara bağlayamıyorum. Apple servise gittiğim zaman ana kartta hasar gördüğünden ötürü verileri kaybetme olasılığının yüksek olduğunu söyledi, verilerim de önemli olduğundan dolayı tamir ettirmeden yeni cihaza geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayara verilecek onayı nasıl halledebilirim ya da onay vermeden direkt bağlamak mümkün mü? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iTunes ile mi deniyorsunuz bilgisayara bağlamayı?

iOS cihazlar hakkinda pek bir bilgim yok ama mouse bağlamayı deneyebilirsiniz belki.

iPhone 13 telefonumu sinirlenip yere attım. Dokunmatiği çalışmadığından dolayı onay veremiyorum ve bilgisayara bağlayamıyorum. Apple servise gittiğim zaman ana kartta hasar gördüğünden ötürü verileri kaybetme olasılığının yüksek olduğunu söyledi, verilerim de önemli olduğundan dolayı tamir ettirmeden yeni cihaza geçmeyi düşünüyorum. Bilgisayara verilecek onayı nasıl halledebilirim ya da onay vermeden direkt bağlamak mümkün mü? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Ekran çalışıyor görüntü geliyor ama dokunmatik yok mu?

Hocam ekranı kırık hiçbir yeri algılamıyor bilgisayara daha önce hiç bağlamadım yedeklemeleri açık değil ve tamir görürse verileri kaybetme ihtimalim çok yüksek iTunes'den bağlamaya çalışıyorum telefonu görmüyor bilgisayarım.
iTunes’ten bir şekilde bilgisayara bağlayabilirseniz daha iyi olabilir.Ama ne yazık ki dokunmatikte problem yaşıyorsanız işiniz zor.Güven seçeneğine tıklamanız gerekiyor :(

Ekran çalışıyor görüntü geliyor ama dokunmatik yok mu?
Hocam ekrana görüntü geliyor yalnız içten kırılmış dokunmatiği çalışmıyor ayrıca dış ekrandada kırıklar mevcut görüntü yok bilgisayara bağlasam yeterli benim için.

iTunes’ten bir şekilde bilgisayara bağlayabilirseniz daha iyi olabilir.Ama ne yazık ki dokunmatikte problem yaşıyorsanız işiniz zor.Güven seçeneğine tıklamanız gerekiyor :(
İşte nasıl bağlayabilirim o sıkıntı :)

Hocam ekrana görüntü geliyor yalnız içten kırılmış dokunmatiği çalışmıyor ayrıca dış ekrandada kırıklar mevcut görüntü yok bilgisayara bağlasam yeterli benim için.

İşte nasıl bağlayabilirim o sıkıntı :)

Videodaki arkadaş gibi yapabilirsiniz veya demo bir ekranla yapmanız gerek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı