IPhone 13 veya 14 almak veya almamak için 10 neden

Hocam ben önceden de söyledim tekrar söylüyorum, ana ekrandayken bile fark ediyor 60Hz ile 120Hz arasındaki fark. Bana kasıyormuş gibi geliyor 60 Hz.

CS2 mi oynican Hz i napıcan telefonda?
Çok haklı. 60 HZ olunca ne oluyor cidden ya? Tamam 120 hz falan daha iyi ama telefon bu sonuçta esporculuk mu yapacaksın sanki.

Merhaba. Ben iPhone almayı düşünüyorum da iPhone almak veya almamak için 10 neden sayabilir misiniz?
iPhone'yi sadece iOS için bile alabilirsin.
Android yüklü telefonların %80'i iOS kadar stabil, düzgün çalışmıyor. Abartmıyorum bu arada.

Çok haklı. 60 Hz olunca ne oluyor cidden ya? Tamam 120 Hz falan daha iyi ama telefon bu sonuçta esporculuk mu yapacaksın sanki.

Hocam ne alakası var Allah aşkına. O kadar para veriyorsun telefonunun akıcılığıda yüksek olsun bir zahmet. Hem CS ile alakası yok oynadığın çoğu oyunu 120 FPS görmek bile fazlasıyla fark yaratır.

IPhone'da Pro ya da Plus modeller alınmalı, düz modeller tercih edilmemeli. Düz modeller fiyatının hakkını vermiyor.

Çok haklı. 60 Hz olunca ne oluyor cidden ya? Tamam 120 Hz falan daha iyi ama telefon bu sonuçta esporculuk mu yapacaksın sanki.

Hz farkını oyundan ibaret sanmayın hocam neresi haklı. Hatta Hz olayı oyun için o olan bir şey değil. Bilgisayar mı bu ya. Bakın 5300 mesajdır şu forumdayım yarısı telefon ve bu marfix nickli arkadaşın mesajı gibi dümenden bir felsefe olmadığını kesinlikle iddia edebilirim. 120Hz kullanmaya başlayın 60a dönemezsiniz. Hz telefonun ana ekranında bile sizin konforunuzu sağlayan bir nitelik. Hz akıcılık hissinin, dokunma tepkimesinin, yağ gibi akmak lafının kendisidir. 10bin TL üstünü gördünüz mü alacağınız neredeyse her Android 120Hz iken burada 40bin TL'ye 60Hz bir cihaz almakta ayrı bir sorun. Unutmayın burada 40bin TL'lik iş için monitör değil telefon ekranı tartışıyoruz. Bu arkadaşın mantığı ancak(belki) iş laptopu önerisi isteyen birinin kısmında falan işe yarar.

@Denizius124 bizzat 12 kullanan tanıdığım var günlük iste bile ısındığı söylüyor doğru bilgiye neden beğenmedim attın? Başka kişilerde yaşıyor bu sorunu.

Forumda önüne gelen mantıksız şekilde tüm modellerde kronik ısınma sorunu var diyor ne çeşit bir piyasa araştırması yaptınız da kronik sorunlu olduğunu iddia ediyorsunuz?

Forumda önüne gelen mantıksız şekilde tüm modellerde kronik ısınma sorunu var diyor ne çeşit bir piyasa araştırması yaptınız da kronik sorunlu olduğunu iddia ediyorsunuz?

Evet yaptım çevreme sordum ve iPhone 12'nin kronik ısınma sorunlu olduğuna karar verdim.

Önüme gelen her modele demiyorum. Mesela S22 gelse ona da derim S21 FE gelse ona da derim.

Peki senin bir dayanağın var mı olmadığına dair?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı