iPhone 13 vs 14

@495256 Niye, gözleriyle ağır çekimde kare mi sayacak telefonda. Normal kullanımda hiçbir etkisini görmeyecek 60Hz olmasının. Olmayan derde çözüm üretmeyin telefonda. İsterse 10000 Hz olsun ne değişecek yani telefonda bu teknolojide. İleride lazım olursa zaten bu modelerin adı anılmayacak. Sanki şimdi 60 yerine 90 veya 120 olunca bir şey değişiyor gibi yorum yapmayın. Telefonda kablolu rekabetçi maç atmıyoruz.
Çok daha iyi akıcı bir deneyim yaşamak varken niye 60 Hz kullanayım? 144 Hz telefondan iPhone 12'ye geçtim, alışması kolay olsa da çok arattı. Telephotoya girmiyorum bile, tam bir rezalet, gün ışığında 2,5x'den sonra bozulmalar başlıyor. Konu sahibinin ekosistem kurma gibi bir hedefi yoksa ne 13 alınır ne de 14, hepsi overpriced ayrıca S23 modelleri varken kendi öznellerinde mantıksız ürünler.

@irsuya Yahu ben kullanıyorum ve fark yok diyorum. Bana sanki "Amerika ilerideki camiyi geçince köşede" der gibi cevap veriyorsunuz. Sanki yüksek Hz kötü dedik tribine girmeyin. Kullanırken şu anda sorun yok.

@OnurDoğan63_19 Annenizin telefonuna bakın iki dakika, hatırlarsınız tekrar 120 Hz deneyimini lütfen. 60 Hz ne zamandır unutkanlık yapıyor. Bunu dava edelim bence.

Arada 6.000 TL gibi bir fiyat var. Az bir fark değil kesinlikle ama 37'yi veren 43'ü de verir mantığı doğru mu sizce? Benim için RAM dışında hiçbir fark yok, zaten kamera neredeyse aynı ve oyun falan oynamıyorum. Gündelik kullanım için alıyorum sadece. 13 işimi çok rahat görür zaten farkındayım ama uzun ömürlü olması adına yeni cihaz güncelleme daha çok alır ve birkaç yıl sonra fazladan 2 GB RAM işime yarayabilir gibi düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
İkisinden birini tercih edeceksen, aradaki farka kesinlikle değer. 14'de 13 Pro sensörü var ve A15 Bionic, 13 serisindeki A15 değil, görsel işleme motoru farklı. Şimdi avantajını hissettirmese de 3-4 yıl içerisinde iliklerine kadar hissettirecek 2 GB RAM ve Vapor Chamber'de cabası.

@OnurDoğan63_19 120 Hz A34 kullanırsan anlamazsın tabi. Yan yana koyman lazım. Yıl olmuş 2023, hala 120 Hz diyorsunuz. Instagramda gezerken 12900 Hz vermeyen telefona ben telefon demem.
İlginç bir mentalite.

@irsuya Yahu ben kullanıyorum ve fark yok diyorum. Bana sanki "Amerika ilerideki camiyi geçince köşede" der gibi cevap veriyorsunuz. Sanki yüksek Hz kötü dedik tribine girmeyin. Kullanırken şu anda sorun yok.

@OnurDoğan63_19 Annenizin telefonuna bakın iki dakika, hatırlarsınız tekrar 120 Hz deneyimini lütfen. 60 Hz ne zamandır unutkanlık yapıyor. Bunu dava edelim bence.
Mesajını beğenmedim diye tüm mesajlarıma beğenmedim işareti yapmışsın, yaş kaç ? 😊 Sana iyi forumlar, ben yaşıtlarımla yazışmaya gidiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı