iPhone 13 vs 14

Eakkuzu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu iki cihaz modeli arasında kaldım. Belli bir kısmını nakit, belli bir kısmını ise taksit şeklinde ödeyeceğim. Taksit farkı yaklaşık 1.000₺. İncelemelerde anladığım kadarıyla RAM ve kamera vurgusu yapılmış, ancak herkes 14'ün belli bir süre sonra sorun çıkardığını belirtmiş. Aşırı kararsız kaldım. Yoğun kullanıyorum; telefon görüşmeleri, günlük sosyal medya ve kamera benim için çok önemli. Oyun oynamıyorum. İşin ehli olan ve objektif bir şekilde fikrini yansıtacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihaz arasında fiyat farkı pek de az sayılmaz. Bu ikisi arasında ben fiyat/performans açısından bakarak 13 alın derim. Ancak 14'ün fiyatı seviyelerine çıkabiliyorsanız bence biraz daha ekleme yapıp kesinlikle 15 alın. USB-C olması ve güncellik açısından ileride sizin için büyük avantaj sağlar. Ancak seçenekleriniz yalnızca bu iki cihaz ise ben olsam 13 alırdım. Aradaki fiyat farkına ekosisteme yönelik cihaz eklemesi bile yapabiliyorsunuz.

İncelemeleri yapanlar belli başlı yalaka kanallar ise evet kamerada da fark var diyorlar. Kamerada fark falan yok. 13 ve 14 aynı telefon. Sadece 14’te kamerada hareket modu eklendi koşarken vs video çekiyorsanız işe yarar.iPhone 14, 2GB RAM fazlası ile gelen bir 13 özünde. Fark vermenize gerek yok aynı telefonu alıyorsunuz. Bu ikisi yerine 2. el 13 Pro düşünseniz çok daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı