iPhone 13 vs 14

belirsizz

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Almanya, Leipzig
Alacağım telefon net olarak iPhone olacak.
Kameraya çok önem veriyorum, o yüzden 16E'yi direk eledim. 13 ve 14'ten daha güncel olsa da tek lensli tasarımı pek sevmiyorum.
15'e de baktım ancak hem telefona 50000 lira vermenin fazla olacağını düşünüyorum hem de alırsam maddi olarak çok yoracak. 13 ve 14 arasında kaldım. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bütçe bandında S24FE, S25 falan da var ama Android istemiyorum. ilk mesajda da belirttiğim gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kameraya çok önem veriyorum, o yüzden 16E'yi direk eledim. 13 ve 14'ten daha güncel olsa da tek lensli tasarımı pek sevmiyorum.
15'e de baktım ancak hem telefona 50000 lira vermenin fazla olacağını düşünüyorum hem de alırsam maddi olarak çok yoracak. 13 ve 14 arasında kaldım. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bütçe bandında S24FE, S25 falan da var ama Android istemiyorum. ilk mesajda da belirttiğim gibi.

Açıkçası bu bütçedeki paranıza yazık edeceksiniz baştan söyleyeyim bir Samsung S24FE kullanıcısı olarak bir daha IPhone'nun yüzüne bakmam o paraya dandik telefoto sunan 60Hz tarihi eser cihazlar alınmaz.

Fakat illa alacaksanız 16e tavsiyemdir kamerası sanılanın aksine 16 serisine ait çok sağlam bir kameradır tek eksisi 0.5 olmamasıdır.

Eğer 16e de istemiyorsanız 14 alabilirsiniz.

Fakat Samsung'u bir daha düşünün derim.

Kanka 14 13 den daha yeni olduğu için mantıken 14 daha iyi? Saçma bir soru olmuş.

Kamera bu kadar önemliyse düz model yerine Pro modellerine yönelin. Bütçe yetmiyorsa ikinci el temiz bulmaya çalışın.

Açıkçası bu bütçedeki paranıza yazık edeceksiniz baştan söyleyeyim bir Samsung S24FE kullanıcısı olarak bir daha IPhone'nun yüzüne bakmam o paraya dandik telefoto sunan 60Hz tarihi eser cihazlar alınmaz.

Fakat illa alacaksanız 16e tavsiyemdir kamerası sanılanın aksine 16 serisine ait çok sağlam bir kameradır tek eksisi 0.5 olmamasıdır.

Eğer 16e de istemiyorsanız 14 alabilirsiniz.

Fakat Samsung'u bir daha düşünün derim.

60Hz benim için gayet yeterli. Dediğim gibi 16E'yi geniş açı gibi kamera özelliklerinin olmaması ve tasarımını sevmediğimden eledim.
Bütçem dahilindeki Samsung telefonların IPhone'dan daha iyi olduğunu biliyorum, istediğim tek şey yenilik. 7 yıldır Android kullanıyorum.

Kamera bu kadar önemliyse düz model yerine Pro modellerine yönelirdim. Bütçe yetmiyorsa ikinci el temiz bulmaya çalışın.
İkinci ele pek güvenemiyorum, tanıdık telefoncu falan da yok. En son telefonumu tamir ettirmek için gittiğim telefoncu çok kötüydü.

İkinci ele pek güvenemiyorum, tanıdık telefoncu falan da yok. En son telefonumu tamir ettirmek için gittiğim telefoncu çok kötüydü.

Oturduğunuz ilde sarı sitedeki ilanlara göz atın derim. iPhone 13 ve 14 arasında RAM dışında hiçbir fark yok çünkü. Uzun ömürlü ve kamera anlamında Pro modeli insanı bir nebze daha mutlu edebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı