iPhone 13 vs Galaxy S23

iPhone 11 kullanıyorum. iPhone 14 Pro Max ile karşılaştırdığımda gülme krizine girmiştik. Size şunu diyeyim, iPhone 11 60Hz'di sanırım, iPhone 13 60 Hz :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası S23 modelleri arasında Plus ve Ultra alınabilir, standart S23 alınmasını pek mantıklı bulmuyorum. Ancak karşısında iPhone 13 gibi bir telefon var, bu yüzden S23 tabii ki de daha mantıklı.

1 yıllık bir S22 kullanıcısı olarak sosyal medya konusunda herhangi bir geri kalma görmedim. İnstagram'a yüklediğim fotoğraflarda da bozulma olmuyor.
Artık olmuyor zaten, önceden oluyordu ancak sonradan düzeltildi. Kulaktan kulağa yayılan eski bir bilgi, şu anda geçerliliği bulunmuyor yeni Galaxy S serisi telefonlar için.
 
Hangisini almalıyım? Arada oyun oynarım. Günlük işlerimi yapmak, sosyal medya gibi şeyler önemli benim için. Bir de hız önemli, hangisini almam gerek?

Hocam, Instagram'da büyük sayfalarda editörlük yapan birisi olarak eğer edit yapmayı düşünüyorsanız iPhone. Edit yapmak yerine işte kamerası olsun az oyun girerim cart curt normal kullanım için soruyorsunuz Samsung. Benim telefonum da S21 ve Instagram'da artık donmaya başladı. 1 senesini daha 3 gün önce dolduran bir telefon için çok kötü bir durum :(. Keşke iPhone 11 alsaydım diyorum ben fakat takdir sizin. Benim tavsiyem iPhone almanızdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı