iPhone 13 vs Galaxy S23

Konuda bahsi geçen iki cihaz da iyi, donanım sebebiyle S23 tercih edilebilir.
İleride cihazı dâhâ kolay değiştirmek için 13 modeli tercih edilebilir, sonuçta Tofaş'tan değerli oldu telefon. 😂

Ama o zaman mantıklı olurdu :D
iPhone güzel cihaz ona laf yok ama 60hz ekran standartı saçma geliyor.

Android'de fotoğraf yüklerken kalite bozuluyormuş. Öyle duydum. Pek abartmaya gerek yok
O normalde var evet ama Samsung da bu işe bir atılım yapmıştı. Yüzde yüz bilmiyorum kullanmadığım için ama paylaşılan fotoğraf ve videolardaki kalite düşüşü konusunda inanılmaz gelişme var gibi görünüyor. Birkaç tane Teknoloji kanalı Instagram'dan kıyaslama paylaşmıştı ve gerçekten İPhone 13 ile S22 arasında bozulma olarak neredeyse fark yok gibi görünüyordu.

(Bu olay geçen sene S22 serisi ile başlamış olay. S22 ve S23 serisinde kesin olarak var, yanlış bilmiyorsam güncelleme desteği bitmeyen modellere de sırayla getireceklerdi. En azından Flagship modellere. S21 serisine de belki gelmiş olabilir. Bu konuyu araştıralı baya oldu ve bir süre ilgilendikten sonra pek bakmadım.)

(Bahsettiğim gibi bu konu sadece Samsung'da var. Hele belki de onun sadece Flagship modellerinde geçerli olabilir. Sonra şaşırmayın "Neden bende yok" diye)

Eskiden herkes IOS'cuydu. "Kanka IOS'u FBI, CIA falan hiç kimse hekleyemiyormuş." diye bahaneler üretiliyordu. Telefondan çok anlamadığım için soruyorum, insanımız her şey pahalında diye yani bir telefon 70000TL oldu diye araştırmaya mı başladı yoksa Android eskisine nazaran IOS'dan her anlamda öne mi geçmeye başladı?

Amerika kapitalizm tencerisinin dibini sıyırıyor, doymuyor mübarek adamlar.
Alan koyunlar olduğu sürece her zaman çoban olacaktır.

Adamlar hala dalga geçer gibi 20 watt şarjla satıyor. Takdire şayan gerçekten.

Eskiden herkes IOS'cuydu. "Kanka IOS'u FBI, CIA falan hiç kimse hekleyemiyormuş." diye bahaneler üretiliyordu. Telefondan çok anlamadığım için soruyorum, insanımız her şey pahalında diye yani bir telefon 70000TL oldu diye araştırmaya mı başladı yoksa Android eskisine nazaran IOS'dan her anlamda öne mi geçmeye başladı?
Parası olan araştırmıyor zaten, parası olmayan da araştırıyor alamıyor.

Galaxy A31'de bile 4 sene sonra yavaşlama yaşamamış biri olarak S22'nin ömrünün dolduğunu söyleniyor. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu olmadığını düşnüyorum. Bu karşılaştırmada kesin tercih S23 olmalı bence. iPhone 13 çok güzel bir cihaz olsa da S23'ün rakibi maalesef değil. Tabii ki iOS ve Android arası bir kıyas olsaydı ona göre farklı bir tercih yapılabilirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı