iPhone 13 vs iPhone 11

Elysiony

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2017
Mesajlar
1.017
Çözümler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tarih
Öncelikle konu başlığına 'bu nasıl bir kıyaslama?' demeden olayı şöyle izah edeyim; ilk öncelikle uzun yıllardan beridir Android kullanıyorum ve artık IOS'a geçmek istiyorum. Elimde bütçe yok, kredi çekerek telefon alacağım. Son fiyatlara baktığımda iPhone 11 128 GB modeli 15 bin TL, iPhone 13 128 GB modeli ise 22 bin TL bandında. Şimdi aradaki fark biraz uçurum. Android'den geçmiş biri olarak ben bu aradaki uçurum fiyatına katlanmalı mıyım? Yoksa iPhone 11 her halükarda yeter mi?

Telefonda sosyal medyayı aşırı aktif kullanan biriyim. Video, film, belgesel tarzı aşırı izlerim (ekran kalitesi açısından) fotoğraf ve video sürekli olarak çekeceğim. Yeni bir YouTube kanalı açıp video yükleyeceğim. iPhone 11 bu isteklerimi karşılar mı? Ya da iPhone 13 bu aradaki fiyat farkını özellikleri ile kapatır mı?
 
iPhone 13 derim. iPhone 11 iyi hoş ama artık ne günümüze ne de geleceğe uygun bir teknoloji barındırmıyor. En basitinden günümüzde asla ama asla 15 bin TL'yi LCD ekranı olan bir telefona vermezdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı