iPhone 13 vs iPhone 14 Pro

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
Ablam iPhone 13 kullanıyor ve yaklaşık 1 yıl garantisi var. Yurt dışına çıkacağı için ona 14 Pro alıp 13'ünü satmasını söyledim. Sizce doğru bir öneri olmuş mu? Yani elindekini 22000'e satıp yurt dışından 1400 dolara (belki daha uyguna) 14 Pro alıp kayıt ettirmesi yaklaşık 30000 ediyor. Sizce 8000 liraya değer bir yükseltme mi? Ocakta gideceği için sanırım kayıt ücreti bira fazla oluyor. Eğer mantıksız bir yükseltme ise önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablam iPhone 13 kullanıyor ve yaklaşık 1 yıl garantisi var. Yurt dışına çıkacağı için ona 14 Pro alıp 13'ünü satmasını söyledim. Sizce doğru bir öneri olmuş mu? Yani elindekini 22000'e satıp yurt dışından 1400 dolara (belki daha uyguna) 14 Pro alıp kayıt ettirmesi yaklaşık 30000 ediyor. Sizce 8000 liraya değer bir yükseltme mi? Ocakta gideceği için sanırım kayıt ücreti bira fazla oluyor. Eğer mantıksız bir yükseltme ise önerilerinizi bekliyorum.
Değer.

İhtiyaç yok fakat hem ileriye dönk daha iyi bir model hem de kamera performansı daha iyi aynı şekilde mobil oyun da oyunuyor bu yüzden 120Hz ekran büyük bir avantaj. Bana çok mantıklı geldi.

Mantıklı bir öneri. 14 Pro iyi bir cihaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı