Merhaba, bu iki telefon arasında kaldım. İkisi arasındaki fiyat farkına değer mi?
14 alın güncel olması olarak.Biliyorsunuzki Apple yeni modeller çıktıkça bazı özellikleri eski modellerine getirmiyor veya sınırlandırıyor.Merhaba, bu iki telefon arasında kaldım. İkisi arasındaki fiyat farkına değer mi?
Fiyat farklarina degmez, ama almisken uzun sure kullanacagim diyorsaniz guncelleme acisindan 14 almaniz daha mantikli olur.Merhaba, bu iki telefon arasında kaldım. İkisi arasındaki fiyat farkına değer mi?
14 pro max ve 15'e yapay zeka getirmemesi gibi14 alın güncel olması olarak.Biliyorsunuzki Apple yeni modeller çıktıkça bazı özellikleri eski modellerine getirmiyor veya sınırlandırıyor.
İkisi de A15 Bionic kullanıyor. iPhone 14 modelinin GPU’su güçlendirildi sadece. iPhone 14 6GB, iPhone 13 4GB RAM’e sahip. iPhone 14’de Bluetooth 5.3, 13’de 5.0 bulunuyor. 14 bir yıl daha güncel ve kamera iyileştirmeleri mevcut.Merhaba, bu iki telefon arasında kaldım. İkisi arasındaki fiyat farkına değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.