iPhone 13 vs iPhone 14

EnesTkt

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar maaşım yatınca 14 veya 13 almak istiyorum ama gereksiz yere paramı harcamak istemiyorum. Arada çok fark var mıdır 14 mü alsam sizce?

Arkadaşlar maaşım yatınca 14 veya 13 almak istiyorum ama gereksiz yere paramı harcamak istemiyorum. Arada çok fark var mıdır 14 mü alsam sizce?

Özellikleri aralarındaki 10 binlik farka değmez bence. Ancak 14 daha fazla güncelleme alacaktır. Uzun süre kullanırım diyorsanız 14 ancak birkaç sene kullanır değişirim diyorsanız 13.

14 kullanıyorum aradaki farka değmez. Bu bütçede direkt iphone alınmaz bence.

14 fiyatına 16e al geniş açı ve magsafe haricinde çok daha iyi telefon. 16e tavsiye etmeyenlerin çoğu ya cihazın çıkış fiyatına göre yorum yapıyor ya da 60Hz, çerçeveler ve tek kamera üzerinden cihazı gömüyor da bunlardan ikincil kamera hariç hiçbirini ne 13 ne de 14 daha iyi yapıyor zaten.

14 fiyatına 16e al geniş açı ve MagSafe haricinde çok daha iyi telefon. 16e tavsiye etmeyenlerin çoğu ya cihazın çıkıl fiyatına göre yorum yapıyor ya da 60Hz, çerçeveler ve tek kamera üzerinden cihazı gömüyor da bunlardan ikincil kamera hariç hiçbirini ne 13 ne de 14 daha iyi yapıyor zaten.
16e yorumları çok olumsuz olduğunu gördüm biraz mesafeli davrandım o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı