Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ne demişim anlamadım.@Mert1337 kendiniz de demişsiniz sanki. Arada bir fark yok. 10 bin TL de fiyat farkı var yanlış bakmadıysam. 45 bine S23 Ultra var. Bence 14 almak saçma.
Tek fark RAM.Ne demişim anlamadım.
Tek fark RAM.
GPU daha hızlı değil, sadece fazladan 1 core var, bu da daha fazla floating pointe sebep oluyor. 13 ile 14 modellerinin barındırdığı A15 Bionic'ler arasındaki asıl kayda değer fark görüntü işleme motoru.Yok termal soğutma olması daha fazla destek alacak olması kamerada yapılan değişiklikler %18 daha hızlı GPU falan var.
Bilemem artık burayı okudum.GPU daha hızlı değil, sadece fazladan 1 core var. 13 ile 14 modellerinin barındırdığı A15 Bionic'ler arasındaki asıl kayda değer fark görüntü işleme motoru.
@Mert1337 yani 14'e kadar çıkıyorsanız S23 Ultra var. Siz bilirsiniz.
S23'ten neredeyse cogu yonde geri kalan iPhone 14 almak yerine, Galaxy Watch 5 + Buds 2 Pro + S23 alabilirsin, globalde bu 14'ten cok cok daha pahaliya denk geliyor.S23 Ultra 50k degil mi? Su an almaya kalksam iPhone 14 42K, ek takas hikayesi 5 bin de indirim olsa 37k denk gelir. 37k da baska telefon rakibi yok S23 Plus var ben de buyuk ekran sevmiyorum geriye S23 kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.