iPhone 13 vs S23

Bütçe
35-36k

Mappchen

Centipat
Daha fazla  
İkisinin arasında kararsız kaldım. Donanım olarak S23 daha iyi gibi kamerası falan ama uzun kullanımda ne olur bilmiyorum.
Daha önce iPhone kullanmadım o yüzden iPhone mu alsam diye kararsız kaldım. Telefondan oyun oynayan birisi değilim. Benim için önemli olan uzun kullanımda nasıl olur bir 4 5 sene sonra falan kasma yapar mı? İkisinin de kamerası benim için yeterli. Günlük kullanımda kasma yapar mı o önemli. Şu anki telefon Vivo Y20s alalı 4 sene oldu arayüzde, Instagram'da falan kasma var. iPhone değerini koruyor diyorlar. Görüşlerinize açığım. (iPhone 13 128 GB, S23 256 GB olan modelleri)

Hocam nedenini bilmiyorum ancak iPhone 13 pek sevilen bir seri değil. Uzun süre kullanacaksanız ve şarjı da uzun süre gitsin istiyorsanız Samsung tercih edebilirsiniz. Tabii tercih meselesi iPhone görünüşü belki daha çok hoşunuza gidiyordur.

Hocam iPhone alacaksanız Pro veya Pro Max dışında almayın onlarda çok pahalı S24 serisini alabilirsiniz bende S24+ alacağım.

Her hafta en az 1 kez açılıyor bu konu, S23 daha iyi. Android'ler uzun kullanımda yavaşlamıyor fakat al-sat yapacaksanız iPhone almalısınız. Ben bütçenizi biraz daha arttırıp S24 Plus almanızı öneriyorum diğer arkadaşlar gibi.

İkisinin arasında kararsız kaldım. Donanım olarak S23 daha iyi gibi kamerası falan ama uzun kullanımda ne olur bilmiyorum.
Daha önce iPhone kullanmadım o yüzden iPhone mu alsam diye kararsız kaldım. Telefondan oyun oynayan birisi değilim. Benim için önemli olan uzun kullanımda nasıl olur bir 4 5 sene sonra falan kasma yapar mı? İkisinin de kamerası benim için yeterli. Günlük kullanımda kasma yapar mı o önemli. Şu anki telefon Vivo Y20s alalı 4 sene oldu arayüzde, Instagram'da falan kasma var. iPhone değerini koruyor diyorlar. Görüşlerinize açığım. (iPhone 13 128 GB, S23 256 GB olan modelleri)
Duz model iPhone onermem ama 13 en mantikli duz serilerden bence, karsilastirmaya gelirsek de IOS denemek istiyorsaniz 13 3-4 sene daha guzel bir sekilde kullanilir ama s23 daha iyi bir cihaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı