iPhone 13 vs S24FE

Bütçe
35000 TL
Dediğiniz şey sadece eski Redmi'nin eski cihazlardan IPhone'un son modellerine geçmiş insanlar için geçerli. Bu insanlarlar genellikle saçma sapan telefonlarda iphonea geçmiş ve IPhone'un daha iyi olduğunu düşünun insanlar oluyor.
ben 2 tarafıda kulladım xioami alınmaz bence o kamera şekili felan çok kötü

bende dahil

Dediğiniz şey sadece eski Redmi'nin eski cihazlardan IPhone'un son modellerine geçmiş insanlar için geçerli. Bu insanlarlar genellikle saçma sapan telefonlarda iphonea geçmiş ve IPhone'un daha iyi olduğunu düşünun insanlar oluyor.

Hocam zaten IP 13'ün rakibi S21 vs. kesinlikle arkadaşa önerim S24 alması. Ben sadece Redmi aldırmaya çalışan kisilere tepkiliyim.

Hocam forumdaki herkese aynı şeyi yaşatmayın. Herkese android aldırıyorlar sonra 2 yıl sonra yeni konu açılıyor iPhone telefon önerisi diye. Bence hocamda günlük kullanımda elinde 4 kameralı değişik bir telefon tutup berbat bir arayüze bakmak yerine iPhone tercih edecektir. Tabi bu dediklerim günlük kullanımda geçerli. iPhone 13 kağıt üzerinde diğer Android lerden daha düşük ekran özelliklerine sahip olmasına rağmen kendinden daha üst segment android telefonlar karşılaştırılınca fark ortaya çıkıyor.
Genellikle durum bundan ibaret. Başka söylenecek bir şey yok. Yıllarca kullanılan, gözü gibi bakılan telefonlarda var. Genelleme yapmak mantıklı olmaz androidler için.

Hocam zaten IP 13'ün rakibi S21 vs. kesinlikle arkadaşa önerim S24 alması. Ben sadece Redmi aldırmaya çalışan kisilere tepkiliyim.
Redmi aldırmıyoruz zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı