Piyasadaki hemen her TWS kulaklıığı kullanmış biri olarak gayet de fan boyluk yapıyorsun kardeşim. AirPods Pro adını verdiğin modeli gayet de kullandım tek işe yarayan özelliği gürültü engelleme. Anker Soundcore serisi orta segment kulaklık kullanıyorum asla Anker'in ses kalitesini airpodsa değişmem. Ses kalitesi olarak asla premium bir his alamadım AirPods'tan. Artık şu fanboyluğu geçin de düzgünce tartışalım gelip de iPhone 16 ya 60Hz ekran koyan bir firmanın fanboyluğunu yapmayın.
Sen 15 FPS bile vermezsin.
Hocam yorumunuz çok güzel fakat sürekli olarak istek karşılamak için telefon demeniz saçma geldi. Telefonu en basit mantık cebimizde taşınabilir bilgisayar olarak kullanıyoruz şu dönemde. Tamam iş için kullananlarda var fakat sizin değindiğiniz nokta daha çok bu kısma giriyor. AI konusuna gelecek olursak AI daha çok yeni bir teknoloji araştırma yapmanıza göre şu an sizin açınızdan daha iyi olması Samsung ekosistemini kötü yapmıyor. Bu tip şeylerde bazı firmalar başlangıçta önde başlayabilir ama bu diğerlerinin hep kötü olacağı anlama gelmiyor artık devirde 1 güncellemeyle bile bir cihaz baştan aşağı değişebiliyor performans olarak.
Tamam kanka o zaman ilk çıkan telefonun ekranı vardı neden her telefon bunu çaldı tüh ya. Az mantıklı düşünsen teknolojide çoğu özellik her telefonda var ya da tipi benziyor bu kopyalamaya çalışmak mı oluyor? En basitinden Huwei'nin Google desteğinin kesilmesi, eğer ki Google ile dursaydı piyasada Apple ile baş başa rakip oalacaklarını düşünüyorum. Bu potansiyeli görüldüğünden Google desteği kesildi Huawei'nin. Adamlar 12 bin liraya sattığı tablette 144Hz ekran koyuyor Apple da kullanıcım var diye 60Hz'e sizi mahkum ediyor. Fanboyluğu bırakın ve artık daha mantık çerçevesinde yorumlar yapın lütfen.