iPhone 13'ten Samsung S25'e geçilir mi?

eftaltahak

Femtopat
Merhabalar. Ben 3 yıla yakın Samsung S20 FE kullandım, telefonumdan gayet memnundum ama değiştirmek istedim. O telefonu babama verip mayıs ayında sıfır iPhone 13 aldım. Güzel telefon ama birkaç şeyine alışamadım ve Samsung daha pratik geliyordu. Sizce S25'e geçmeli miyim, devam mı etmeliyim sormak istedim. Artısıyla eksisiyle açıklarsanız çok sevinirim. (Başka telefon önermeyin, özellikle Xiaomi önermeyin. 2 yıl da Xiaomi kullandım, donanım açısından iyi telefondu ama yazılımı çok kötüydü, düzeltmiş olabilirler ama soğudum o markadan.)

Merhabalar. Ben 3 yıla yakın Samsung S20 FE kullandım, telefonumdan gayet memnundum ama değiştirmek istedim. O telefonu babama verip mayıs ayında sıfır iPhone 13 aldım. Güzel telefon ama birkaç şeyine alışamadım ve Samsung daha pratik geliyordu. Sizce S25'e geçmeli miyim, devam mı etmeliyim sormak istedim. Artısıyla eksisiyle açıklarsanız çok sevinirim. (Başka telefon önermeyin, özellikle Xiaomi önermeyin. 2 yıl da Xiaomi kullandım, donanım açısından iyi telefondu ama yazılımı çok kötüydü, düzeltmiş olabilirler ama soğudum o markadan.)
S25’e geçin güzel telefon.

Ekran kalitesi ve 120 Hz Samsung S25'te büyük avantaj, fotoğraf kalitesi daha iyi ama video konusunda 13 muhtemelen daha stabil ve güzel video çekiyor olacaktır. Samsung kullanmışsınız zaten iPhone'da da bir kaç şeye alışamadım yazmışsınız, bence geçilir çok kompakt ve güzel cihaz s25.

Ekran, kamera ve arayüz(bence) çağ atlarsınız. iphone kullananlar iphone kullanmak istediği için iphone kullanıyor. Bence biraz yaşlı işi. iphone kullanıyorum ama gençliğimde olsam samsung kullanırdım. Telefonu özelleştirmeye ayarları değiştirmeye bile hiç enerjim yok. Ben iphone 12 bile tercih ederim s25e kıyasla ama tabii bu tamamen sizin tercihiniz. s25 bence iphone 16pmden çok daha iyi ama değişiklik yapmaya alışmaya enerjim yok.
Herkes her şeyin en iyisini veya en f/p kullanmak istemez hangisi sizi iyi hissettirecekse doğrusu odur.

Evet,
Güncel olarak en güçlü mobil işlemciye sahip.
Ekran kalitesi farkı çok fazla.
Daha uzun batarya ömrü ve daha kısa şarj süresi.
Çok daha yeni, en güncel cihazlardan biri.
Yapay zeka yardımcıları çok daha fazla.
Gibi gibi, zaten arayüz ve işletim sistemi olarak Samsung'u beğeniyormuşsun, direk tercih edilebilir.

Bir dakika düşünmem geçerim ben hocam. Boyle bir donemde hala base modellerde 60 Hz kullanmak çok can sıkıcı. Sadece bunun icin bile geçerim. Bende 15 Pro Max var yıl sonunda bende Samsunga geçmeyi düşünüyorum.

Performans olarak bakmayın ıkı cihazda sizi asla uzmez yarı yolda bırakmaz siz elınıze gozunuze hangisi daha hoş pratik geliyorsa onu tercih edin hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı