IPhone 13'ün arkasındaki izin çıkma şansı var mı?

Merhaba, kullandığım kılıf bana kötü bir tecrübe yaşattı maalesef. Bu iz çıkar mı? Islak mendille sildim, kolonya döktüm peçeteye, temizlik mendilidir bezidir her şeyi sürdüm, çıkmadı. Ne yapabilirim? Çıkmaz mı? Çıkmazsa da bu iz, telefona çok değer kaybettirir mi?

Eki Görüntüle 2451938

Bazı çeşitli özel kimyasallar yardımı ile çıkar bunlar zamanında kendimde bir iPhone 11'in arkasındaki garip garip kılıf izlerini silmiştim çok uzun zaman oldu tam isimlerini bilemiyorum araştırmanız gerekebilir aklıma da gelmiyor ama çıktığı konusunda emin olun.

Bazı çeşitli özel kimyasallar yardımı ile çıkar bunlar zamanında kendimde bir iPhone 11'in arkasındaki garip garip kılıf izlerini silmiştim çok uzun zaman oldu tam isimlerini bilemiyorum araştırmanız gerekebilir aklıma da gelmiyor ama çıktığı konusunda emin olun.
Bir bakınayım hocam teşekkürler. Tineri merak ettim ama hocam logoyu da çıkartabilir demiş. Logo da cam, cama zarar vermezse logoya da vermez herhalde. Dediğim gibi kafam karıstı, anlamadım.

Bir bakınayım hocam teşekkürler. Tineri merak ettim ama hocam logoyu da çıkartabilir demiş. Logo da cam, cama zarar vermezse logoya da vermez herhalde. Dediğim gibi kafam karıstı, anlamadım.

Siz yine biraz daha araştırın eğer buradan bir şey çıkmazsa yabancı kaynaklara bakın illa vardır söyleyen birisi ve tinerin ben cam altında olan bir logoyu çıkaracağını çok düşünmüyorum ama siz yine de riske atmadan önce bakmaya devam ediniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı