iPhone 14 256 GB alınır mı?

iPhone 14 Pro veya direk de 14 öneririm. Samsung almanı önermiyorum. 1 yıl sürmeden sorun çıkmaya başlıyor. A33 ve A34 modelini kullandım telefonun üzerinde 1 nokta çizik bile yok gözüm gibi koruyordum o halde ikisinin de kamerasıda zamanla bozuldu ve şu anda köşede çöp diye duruyor.

A54 ile iPhone 15 aynı segment bile değiler dostum nasıl daha iyi. :)

Performans olarak yarışamasa da bataryası 15 Pro Max'tan bile uzun gider. Çünkü güç tüketen bir şey yok, ekranı ve işlemcisi pek iyi sayılmaz bu sayede güç tüketemiyor bataryası da 5000 mAh bitmiyor.

Performans olarak yarışamasa da bataryası 15 Pro Max'tan bile uzun gider. Çünkü güç tüketen bir şey yok, ekranı ve işlemcisi pek iyi sayılmaz bu sayede güç tüketemiyor bataryası da 5000 mAh bitmiyor.
Adam yüksek istiyor, az olsun şarjı çok gitsin demiyor. Oynuyacağı oyunlar telefonda ağır oyunlar. İphone bu yönde daha iyi, isterseniz gaming telefonlarda alabilirsiniz.

iPhone 14, Apple'ın aklımızla dalga geçtiği; sadece 2 GB RAM fazlası olan bir iPhone 13 özünde. Yani sıfır ve TR cihazı almakta kararlı iseniz direkt düz 13 alın aynı cihaz.
Ancak 2. el cihazlardan çok çekinmeyin derim. 13 Pro örneğin, her yönden düz 14'ü ve düz 13'ü şapkasından çıkarır. Hatta birçok yönden düz 15'ten bile iyi cihazdır. Zorlarım dersen 2. el 14 Pro da bakabilirsin. 2. el almaya giderken bulunduğun ilde ilk sahibinden olmasına özen göster ve yanında ufak laptop götürüp 3U Tools programı ile cihazı kontrol etmen yeterli değişen vs. anlamak için. Düz model iPhone alınmaz Türkçesi.
Yok illa sıfır isterim dersen 10 gün daha bekle ve yurt dışı 16 Pro al derim. Bak sana şu kadar diyeyim yapacağın en akıllı yatırım bu olur. Paranın da 5-6K'sı cebinde kalır. 40K bandında 256 GB başlangıç modelin olmasını bekliyoruz. Eğer yurt dışına tamamım dersen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım. iPhone 12'den 16 Pro'ya geçersen de çağ atlarsın ve yeni yapay zekalı IPhone'a sahip olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı