Çözüldü iPhone 14 güncelleme esnasında takıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İstanbul
iTunes üzerinden güncellerken, aynı böyle şekilde dondu ve kaldı.
Ne yapabilirim?
Cihaz: iPhone 14 Plus.

vecteezy_iphone-13-pro-with-apple-logo-loading-and-installing_8066723_520-scaled-11.jpg

Çözüm
Konu ile alakalı bir video var mı acaba?

Microsoft Store de Apple aygıtları uygulaması mevcut onu indirip oradan işleme devam edebilirsiniz

https://www.hardreset.info/tr/devices/apple/apple-iphone-14-pro/dfu-modu/ buradan DFU moda alın cihazı

Öncelikle verilerinizin silinebileceğini unutmayın bu durumda

Download iOS 18.3.1 (22D72) for iPhone 14 / IPSW Downloads buradan ipsw indirin

iTunes ile devam etmek istiyorsanız indirdiğiniz ipsw dosyasına çift tıklayarak iTunes ile açarak otomatik olarak güncellemesini sağlayabilirsiniz.
Aynı versiyon hocam, problem yok. Eğer ki olursa, bilgilendiririm sizi.

Cihaza özel olduğu için yüklemeye izin vermeyecekti bootloader bu yüzden söyledim hocam Android portlanma durumu gibi değil her cihaza özel yazılım mevcut.

Cihaza özel olduğu için yüklemeye izin vermeyecekti bootloader bu yüzden söyledim hocam Android portlanma durumu gibi değil her cihaza özel yazılım mevcut.
Anladım hocam.

3Tools ile formata devam ediyorum.
1740699282709.png

1740701346841.png

Devam ediyoruz, saat 2:39'dan beri %79'da takıldı. En kötü bilgisayarı sabaha kadar açık bırakacağım.

Son düzenleme:
Evet, fail oldu.
Durdurdum, tekrardan deneyeyim mi?
Olmazsa bir Apple servisine gideyim mi?

Garanti mevcut ise Apple'a vermeniz daha iyi olacaktır NAND arızaya düşmüş gibi görünüyor

Hocam şimdi şöyle yapalım benim verdiğim bilgileri izleyin

Garanti mevcut ise Apple'a vermeniz daha iyi olacaktır NAND arızaya düşmüş gibi görünüyor

Garanti yok maalesef, NAND arızasının bana tahmini masrafı ne olur?

Tamamdır, tekrardan bilgileri gözden geçireceğim.

1740703239310.png

Bu şekilde seçmen irica ediyorum hocam tam yazılım olarak

Technopat Haberler

Geri
Yukarı