İmparator Penguen
Picopat
iTunes üzerinden güncellerken, aynı böyle şekilde dondu ve kaldı.
Ne yapabilirim?
Cihaz: iPhone 14 Plus.
Ne yapabilirim?
Cihaz: iPhone 14 Plus.
Konu ile alakalı bir video var mı acaba?
Yarın teknik servise götüreceğim.
Yeni güncelleme:
Nasıl olduğunu bilmiyorum ancak bu sefer Apple aygıtlarından geri yükleme yapmayı başardı.
Normalde iPhone, iPad veya iPod touch'ınızı geri yüklediğinizde 9, 4005, 4013 veya 4014 hatasını görüyorsanız - Apple Destek (TR) hatasını alıyordum.
Eki Görüntüle 2434782
Hocam çok garip bir şekilde çözdüldüğünü söyleyebilirim, normalde 5, 6 defa denememe rağmen hata veriyordu. Sonrasında tekrardan Apple cihazlarımdan halletim.Çözüldüyse ne mutlu hocam
Aynen öyle, ilk yazdığınız mesajı çözüm olarak raporladım. Umarım insanların işine yarar.Çözüldüyse ne mutlu hocam
Cihaz yanlış yazılım yüklemesi yüzünden bu haldeydi bir dahakine Apple aygıtlarından yapmanız uygun olacaktır
Hocam çok garip bir şekilde çözdüldüğünü söyleyebilirim, normalde 5, 6 defa denememe rağmen hata veriyordu. Sonrasında tekrardan Apple cihazlarımdan halletim.
Aynen öyle, ilk yazdığınız mesajı çözüm olarak raporladım. Umarım insanların işine yarar.
Ben teşekkür ederim yardımlarınız için hocam.Tamamdır teşekkürler
Ben teşekkür ederim yardımlarınız için hocam.
Kesinllikle yardımcı oldunuz hocam, tekrardan teşekkür ederim.Rica ederim ne demek yardımcı olduysam ne mutlu benim için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.