iPhone 14 nasıl kullanılmalı?

readus

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 3 gün öncesinde iPhone 14 aldım. Öncesindeki telefonlarım iPhone 7 ve iPhone X'Ti. Onlar genellikle aile bireylerimin eski telefonlarıydı, ilk defa sıfır bir telefona sahip oldum. O yüzden tam anlamıyla Apple deneyimini yaşayamadım diyebilirim. Kısacası pil sağlığı ve şarj etme ile ilgili fark etmeksizin bu tarz konular hakkında önerileriniz var mıdır? Nelere dikkat etmeliyim.

Merhaba 3 gün öncesinde iPhone 14 aldım. Öncesindeki telefonlarım iPhone 7 ve iPhone X'Ti. Onlar genellikle aile bireylerimin eski telefonlarıydı, ilk defa sıfır bir telefona sahip oldum. O yüzden tam anlamıyla Apple deneyimini yaşayamadım diyebilirim. Kısacası pil sağlığı ve şarj etme ile ilgili fark etmeksizin bu tarz konular hakkında önerileriniz var mıdır? Nelere dikkat etmeliyim.

Hocam şarjınızı 20'nin altına 80'nin üstüne çıkarmayın şarjda çok uğraşmayın telefonla ben pil sağlığı için bunları yaptım.

Bir de orijinal şarj aleti kullanın.

Günümüzde li-on piller kullanılıyor çok fazla şarj için tedirgin olma telefonunu sık sık şarja koyma soket genişlemesin yeter hayırlı olsun.

Hocam şarjınızı 20'nin altına 80'nin üstüne çıkarmayın şarjda çok uğraşmayın telefonla ben pil sağlığı için bunları yaptım.

Bir de orijinal şarj aleti kullanın.

YouTube'da baktığımda ayarlardan birkaç tane ayar yapıyordu fakat telefonun performansını düşürür diye yapmadım. Şarj aleti de orijinal, dediğinizi yapacağım.

Günümüzde li-on piller kullanılıyor çok fazla şarj için tedirgin olma telefonunu sık sık şarja koyma soket genişlemesin yeter hayırlı olsun.

Öncelikle sağ olun. Bir tık endişem vardı araştırınca pek kalmadı zaten. Dediğinizi yapacağım.

Hocam videoyu atabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediklerinden bir tek arka planda uygulama yenile kısmında kullanmadığım uygulamaları kapattım ve Wi-Fi ile çalışır duruma getirdim. Sanırım bu video pil sağlığı çok düşük olanlar için siz de inceleyin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı