iPhone 14 Plus Çentiği Pro Modeli Gibi Yapılabilir mi?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Şimdi ben iPhone 14 Plus aldım. Biliyorsunuz geçen ay bazı 12/13 modellerinde çentik daire şeklinde iken benim çektiğim yukarıya yapışık duruyor. Bunun ayarı var mı? Diğer iPhonelar çentik daha iyi dururken benimkini iPhone olduğunu anlamayan insanlar var bu sebepten.

14 Plus çentiği:

IMG_0357.jpeg

Diğer modellerin çektiği;

IMG_0356.jpeg

Şimdi ben iPhone 14 Plus aldım. Biliyorsunuz geçen ay bazı 12/13 modellerinde çentik daire şeklinde iken benim çektiğim yukarıya yapışık duruyor. Bunun ayarı var mı? Diğer iPhonelar çentik daha iyi dururken benimkini iPhone olduğunu anlamayan insanlar var bu sebepten.

14 Plus çentiği:

Eki Görüntüle 1833827

Diğer modellerin çektiği;

Eki Görüntüle 1833829
Sizinkinin iPhone olduğunu anlamayan kişiler kim hocam? Ben bildiğiniz iPhone görüyorum. Samsung, Xiaomi falan değil. Bayağı iPhone.
Ayrıca ne düşünüyorsunuz çentiği söküp biraz daha aşağıya mı takacaksınız?

Sizinkinin iPhone olduğunu anlamayan kişiler kim hocam? Ben bildiğiniz iPhone görüyorum. Samsung, Xiaomi falan değil. Bayağı iPhone.

En basit örneği iş yerindeki arkadaşlarım "iPhone 14 bu mu? Hiç iPhone'a benzemiyor." diyor.

Hocam baştaki telefonun iPhone olduğu adamakıllı anlaşılmıyor bile. Daha çok Galaxy S3 mini'ye benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
En basit örneği iş yerindeki arkadaşlarım "iPhone 14 bu mu? Hiç iPhone'a benzemiyor." diyor.

Bence başka yerde çalışmaya başlayın. Çok parlak değiller arkadaşlar galiba.
Şaka bir yana istediğiniz muhtemelen imkansızdır. Yapan varsa da güzel durmamıştır hepten Çin malı bir şeye benzer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı