iPhone 14 Plus nasıldır?


Telefoncularda var. İkinci el temiz kullanılmış alabilirdin. 14 Plus güçlü bir cihaz ama 120Hz ekranlı bir cihaz kullandığında 14 Plus'taki 60Hz canını sıkabilir. Kendim 12 Pro kullanıyordum. Ne zaman 13 Pro'ya da 14 Pro'yu elime aldığımda daha sonra 12 Pro kullanmak bana tuhaf geliyordu. Bunun bilinciyle 12 Pro'yu kuzenime verip 14 Pro aldım. İyi ki almışım diyorum. 120Hz anlatılmaz yaşanır.
 
Geçen gün bende 31.500 TL'ye 20 ay garantili, 256 GB, pil %98, Vatandan alınma aldım. Benim için fazlasıyla yeterli. Özellikle şarj konusu harika gerçekten kullanıma bağlı 1,5 gün gidiyor her türlü. 13 Pro ve Max'ten tek dezavantajı telephoto ve 120 Hz. Bunlar önemli değilse kesinlikle kullanılır cihaz.
 
Buzdan adam üyesi özellikle benim konularıma olumsuz yorum yapıyor. Evet bir yorum yapıyor ama boş gereksiz sebepsiz bir yorum. Kendisi neden böyle 3 senedir çözemedim. Kişiyi Teknopark’ta olan ıspatlı kanıtlı raporlar ile kişi engel alıyor ama tam anlamı ile forumdan uzaklaştıramıyoruz.
 
Almışken en iyisi olsun bütçe dostu olsun dedim iPhone 14 Plus aldım arkadaşlar.
İyimi yaptım kötümü yaptım bilemedim ama özellikleri 11'e göre nasıl? Boyuttan başka ne değişiyor? İnşallah pişman olmam güzel yorumlarımızı bekliyorum.
Not: 11'den 14 Plus'a sıçradım.

Öncelikle hayırlısı olsun, güle güle kullanın.
iPhone 11 modelinden iPhone 14 Plus modeline geçmek pek mantıklı değil aslında.
13 Pro veya 14 Pro modeline geçseydiniz daha iyi olabilirdi. Piyasada yok demlerinin tek nedeni de yüksek fiyata satmak. Ben şahsen 14 Pro'yu piyasada yok demelerine rağmen Teknosa da bulup aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı