iPhone 14 Plus vs 14 Pro Max

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
iPhone 14 Pro Max almayı düşünüyorum.
Şu özelliği harika sırf bunun için alınır diyebilir miyiz?
En uygun şekilde almak istiyorum internetten sipariş vermek mi yoksa MediaMarkt gibi yerlere gidip almak mı mantıklı?

iPhone 14 Pro Max almayı düşünüyorum.
Şu özelliği harika sırf bunun için alınır diyebilir miyiz?
En uygun şekilde almak istiyorum internetten sipariş vermek mi yoksa MediaMarkt gibi yerlere gidip almak mı mantıklı?

İkisi arasında 14 Pro Max almanı tavsiye ederim. İnternetten akıllı telefon almak içime sinmediği için MediaMarkt gibi yerlere gidip birinden alırdım.

İki telefonu da eline al, birer dakika kullan ikisi de bambaşka dünyalar. Yaşadığın yerde teknoloji mağazası veya Apple store varsa gidip bir bak ne dediğimi anlayacaksın. Bütçe elveriyorsa düşünmeden 14 Pro max al.
Farkı biliyorsan biraz anlatmanı istiyorum.

Durumumuz uygun oldukça ve gerçekten elde ettiğiniz ekstra özellikleri verimli şekilde kullanacaksanız/hakkını verecekseniz tabiki 14 Pro Max. Bu size kalmış. Daha iyi kamera, daha çok özellik, 120Hz ile birlikte çok daha iyi bir ekran, daha iyi işlemci, daha yüksek bir model. "14 Plus yerine 14 Pro Max alırsam aradaki farkı değerlendirecek kadar detaycı ve yoğun bir kullanıcı mıyım?" diye kendiniz düşünün.

120 hertz ekrandan dolayı ben kesinlikle Pro alın derdim. Çalışmaya başlayana dek götürsün diye bir Xiaomi aldım bunda bile tazeleme hızı 120. O kadar masrafa girmişsiniz ucuz yollu çoğu telefonda olan bir özellikten mahrum kalsanız yazık olurdu. (Ki bana kalırsa standardize etmemek de Apple'ın ayıbı base model 14'de falan da olmalıydı.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı