Son dakika kararla 14 Pro aldım arkadaşlar derin mor rengini almak istedim gözüme hoş gözüktü 14 Plus alacaktım pili iyi gidiyor diye ama hem işlemcisi ve diğer özellikleri iyi diye 14 Pro aldım pilde çok üzer mi?
Kazık demekte yanlış bence. Aslına bakarsanız mantıklı bir politika. Çünkü 14'e baktığınız vakit küçük bir telefon "bazılarına göre", 14 Pro Max alacak bütçesi de yoksa 8-10K daha ucuza büyük ekranlı olması bakımından ona yöneliyorlar. Çünkü etrafımda 2-3 kişi sadece bu düşünceyle 14 Plus aldı. Bende sizin gibi düşünüyordum fakat aslında mantıksız değilmiş bence.Kesinlikle. Plus modelinin kazık olduğunu düşünüyorum. Önceki nesil ile aynı işlemciye sahip.
Hocam büyük isteyenler için evet öyleymiş aslında. Ben kendi açımdan baktım. Benim için en önemlisi optimizasyon ve uzun süre kullanabilmek çünkü. Bu düşünce ile önceki jenerasyonla aynı telefona o para saçma geldi.Kazık demekte yanlış bence. Aslına bakarsanız mantıklı bir politika. Çünkü 14'e baktığınız vakit küçük bir telefon "bazılarına göre", 14 Pro Max alacak bütçesi de yoksa 8-10K daha ucuza büyük ekranlı olması bakımından ona yöneliyorlar. Çünkü etrafımda 2-3 kişi sadece bu düşünceyle 14 Plus aldı. Bende sizin gibi düşünüyordum fakat aslında mantıksız değilmiş bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.