iPhone 14 Plus yerine Pro modelini almakla iyi mi yaptım?

Son dakika kararla 14 Pro aldım arkadaşlar derin mor rengini almak istedim gözüme hoş gözüktü 14 Plus alacaktım pili iyi gidiyor diye ama hem işlemcisi ve diğer özellikleri iyi diye 14 Pro aldım pilde çok üzer mi?

Pili üzebilir. 2000NIT ekran ve düşük bataryadan dolayı çok iyi pil performansı sunmuyor. Sonuç olarak almışsın. Hayırlı olsun.

Kesinlikle. Plus modelinin kazık olduğunu düşünüyorum. Önceki nesil ile aynı işlemciye sahip.
Kazık demekte yanlış bence. Aslına bakarsanız mantıklı bir politika. Çünkü 14'e baktığınız vakit küçük bir telefon "bazılarına göre", 14 Pro Max alacak bütçesi de yoksa 8-10K daha ucuza büyük ekranlı olması bakımından ona yöneliyorlar. Çünkü etrafımda 2-3 kişi sadece bu düşünceyle 14 Plus aldı. Bende sizin gibi düşünüyordum fakat aslında mantıksız değilmiş bence.

Kazık demekte yanlış bence. Aslına bakarsanız mantıklı bir politika. Çünkü 14'e baktığınız vakit küçük bir telefon "bazılarına göre", 14 Pro Max alacak bütçesi de yoksa 8-10K daha ucuza büyük ekranlı olması bakımından ona yöneliyorlar. Çünkü etrafımda 2-3 kişi sadece bu düşünceyle 14 Plus aldı. Bende sizin gibi düşünüyordum fakat aslında mantıksız değilmiş bence.
Hocam büyük isteyenler için evet öyleymiş aslında. Ben kendi açımdan baktım. Benim için en önemlisi optimizasyon ve uzun süre kullanabilmek çünkü. Bu düşünce ile önceki jenerasyonla aynı telefona o para saçma geldi.

Mantık konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü aralarında 11.000₺ fiyat farkı var ama batarya/performans konusunda falan üzeceğini zannetmiyorum. Apple git gide baz modellerle Pro modeller arasındaki farkı açıyor. 14 ve 14 Plus modellerinin neredeyse 13 serisinden farkı yok. Bunu ve gelişmeyi düşünürsek daha mantıklı olmuş olabilir.(Ama dediğim gibi bunu fiyattan bağımsız şekilde söylüyorum)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı