iPhone 14 Pro alınır mı?

@Mazotçu tamamdır bende bugün gidip bakacağım ona göre karar verip yazarım buraya sizedir çok teşekkür ederim her konuda yardımcı olduğunuz için.
Rica ederim hocam. Dediğim gibi bende ilk başta mor rengine soğuktum sonrasında mağazalardan inceledim. Biraz hoşuma gitmeye başlayınca ikinci el durumunu, stok durumunu araştırdığımda sonuçlar yukarıda yazdığım gibi çıktı. Sonrasında mor rengini de sevmeye başladım zaten. Alırsanız da internet üzerinden alın. Normal mağazalara göre 1200₺ daha ucuz, orjinal ve sıkıntısız geldi Hepsiburada üzerinden. Çoklu kart ödeme seçeneğini kullanırsanız 30.000₺ ayrı kalanı ayrı çektirirseniz 3 taksit yapılabiliyor. Aklınızda bulunsun.
 
@Mazotçu şöyle söyleyeyim bugün beyaz rengi inceledim açıkçası çok beğenmedim biraz soluk siyah daha hoşuma gitti o rengi alacağım Hepsiburada'dan almam gidip normal yerden 40000TL'ye alacağım.
 
@Mazotçu şöyle söyleyeyim bugün beyaz rengi inceledim açıkçası çok beğenmedim biraz soluk siyah daha hoşuma gitti o rengi alacağım Hepsiburada'dan almam gidip normal yerden 40000TL'ye alacağım.
Hayırlı olsun hocam. En doğrusunu yapmışsınız kendiniz görerek. 40K nerde satılıyor hocam ?
 
@Mazotçu hocam sarı sitede bir telefoncuda benim bütçem 41 kadar çıkıyor en kötü Apple kendi sitesinden alırım.
Hocam Hepsiburada da 40.800 e var sıfır kapalı kutu. Satıcısı Hepsiburada başka satıcıda değil. 1.200₺ fazla vermeye gerek yok bence. Siz bilirsiniz tabii.

@ÖzgünTR ama yukarıdaki mazotçu dedi hiçbir problemi yokmuş.
Ortalama 1 RAW fotoğraf 50Mb olsa 1000 fotoğraf 50 GB yapıyor. Buda zaten uzun yıllar yeterli. Zaten sürekli RAW çekemeye gerek yok RAW çekeceğiniz zaman sağ üstten aktif hale getiriyorsunuz. Fotoğrafçı olsanız sürekli her an fotoğraf çekseniz yetmez derim ama benim gibi gezdikçe fotoğraf çeken birisiyseniz yeterli olur. Zaten depolama alanını da paylaştım. Bu biraz daha kullanım amacınıza bağlı olarak değişir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı