iPhone 14 Pro bataryası nasıl kullanılmalı?

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Dün kapalı kutu 14 Pro aldım. %25'ten sonra şarjı bir anda düşmeye başladı. Örneğin 25'ten 24e düştü sonra 1 dakika geçmeden 23e düştü. Ve telefon kapanana kadar böyle devam etti. Sabah 12 de %84 olarak şarjdan çıkarmıştım saat 21.40 da %2 olarak şarja taktım. Günlük kullanımda sizce performansı iyi mi? Ama şarjı 25e gelene kadar böyle bir sorun olmamıştı. Sizce normal mi? Şarj ederken nasıl şarj etmeliyim?

Ben 100'e kadar şarj ediyorum pil sağlığını çok önemli gelmiyor bana 80'e kadar şarj edip korumakla pil sağlığı 80 olan telefonu 100'de kullanmak aynı şey bari pil sağlığı 80 olana kadar hepsini kullanayım kafasındayım. Şarjın hızlı gitmesi kullanımınıza bağlı olabilir video falan çektiyseniz hızlı bitmesi normal.

Ben 100'e kadar şarj ediyorum pil sağlığını çok önemli gelmiyor bana 80'e kadar şarj edip korumakla pil sağlığı 80 olan telefonu 100'de kullanmak aynı şey bari pil sağlığı 80 olana kadar hepsini kullanayım kafasındayım. Şarjın hızlı gitmesi kullanımınıza bağlı olabilir video falan çektiyseniz hızlı bitmesi normal.

Hayır video vs. çekmedim. Benim aklıma takılan soru 25'ten bir anda 23e düşmesi daha aldığımdan beri telefonu 2. kez şarja taktım az önce. Acaba o yüzden olmuş olabilir mi? Yani batarya daha tam kendine gelememiş olabilir mi? Bir süre sonra kendine gelir diye düşünüyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı