Gojo Satoru Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 160 24 Mart 2023 #1 WhatsApp'dan görüntülü arama yaptığımda karşı tarafla bağlantı kuramıyorum ve şu hatayı veriyor ama ben ayarlarda zaten izin verdim.
WhatsApp'dan görüntülü arama yaptığımda karşı tarafla bağlantı kuramıyorum ve şu hatayı veriyor ama ben ayarlarda zaten izin verdim.
rhylla Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 2.279 Çözümler 8 24 Mart 2023 #11 Gojo Satoru dedi: Suudi Arabistan. Genişletmek için tıkla... O bölgede ki cihazlarda görüntülü arama özellikleri iOS cihazlarda devre dışı diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Gojo Satoru dedi: Suudi Arabistan. Genişletmek için tıkla... O bölgede ki cihazlarda görüntülü arama özellikleri iOS cihazlarda devre dışı diye biliyorum.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.867 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 24 Mart 2023 #12 Gojo Satoru dedi: Suudi Arabistan Genişletmek için tıkla... Keşke oradan almasaydınız o bölgede görüntülü konuşmak yasak olduğu için oraya özel üretim gibi yazılım ile o özelliği kapatıyorlar. Artı 0 Eksi
Gojo Satoru dedi: Suudi Arabistan Genişletmek için tıkla... Keşke oradan almasaydınız o bölgede görüntülü konuşmak yasak olduğu için oraya özel üretim gibi yazılım ile o özelliği kapatıyorlar.