iPhone 14 Pro Her Zaman Açık Ekran Modu ile Gelebilir

Gereksiz para israfı kendi tercihime göre. 25.000TL o telefona para biçmek yerine aileden 2 kişiye 2 adet amiral gemisi telefon alınabilir.
Ben bu yorumu alıcıya bırakıyorum artık. Rüyamda bile alamam lakin bir taraf seçersem Android'i telefonlarını seçerim.

iPhone X aldığımda olmamasına şaşırdığım bir özellik ve kaç telefon çıkmasına rağmen hala yok. Benim için bir eksiklik değil ama Android telefonlarda senelerdir olan bir özelliğin şimdiye kadar gelmemiş olması enteresan.

Her zaman açık ekran modu nedir?

Always on Display demektir. AMOLED ekranlı telefonlarda olur. Ekranı kapatma tuşuna bastığınz zaman ekran kapanmıyor ekranın önüne siyah bir perde getiriliyor. Bildirim vs. aldığınızda ekranın ufak bir kısmında bu bildirim gözüküyor şarjda yemiyor AMOLED olduğu için.

1653853524668.png

Always on Display demektir. AMOLED ekranlı telefonlarda olur. Ekranı kapatma tuşuna bastığınz zaman ekran kapanmıyor ekranın önüne siyah bir perde getiriliyor. Bildirim vs. aldığınızda ekranın ufak bir kısmında bu bildirim gözüküyor şarjda yemiyor AMOLED olduğu için.

Eki Görüntüle 1403522
Amoled olmayan Samsung telefonlarda da bu özellik yok mu? Hatta olmayan telefonlara da Custom Rom ile yüklenebiliyor.

Bir de Amoled olmasından ötürü daha fazla pil yer gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı