iPhone 14 Pro Max bozuldu

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
iPhone 14 Pro Max kullanıyorum. 2023 Eylül ayında aldım. Yurt dışı cihaz. Sıfır aldım. Pil sağlığı 97. çok temiz ve dikkatli kullanıyordum. Dün gece 12.de şarja taktım. 1'di taktığımda. Sabah 9'da kalktım şarj 4. ayarlardan baktım. Şarj geceden sabaha kadar Full olmuş. Elektrik kesintisi olamaz. Evdeki herkesin telefonu şarj oluyor gece. Binada jeneratörde var. Şarjdan da kesemez kimse. Çünkü yani telefon Full şarj oldu olarak gözüküyor. Sonra kafeye geldim taktım. 20 dk oldu şarj 6. bunda bir sorun var. Ne yapmalıyım? Tamirciye versem babamı kandırıp orijinal diye yan sanayi batarya takacak. Değeri çok düşecek. Servisinde orijinal taktırsam çok pahalı. Yurt dışı ama garantisi devam ediyor. Garantiye verebilir miyim?

Hocam oluyor ama dolmuyor.

Orijinal değil. Benim şarj aletim kayıp. Ama abim bununla şarj ediyor oluyor. Şimdi bilgisayara taktım kablosunu. Umarım olur.
Şarj cihazından veya kablodan kaynaklı olabilir. Daha önce başıma gelmişti şarj cihazını değiştirdim.

Hocam sırayla Ses açma tuşuna, ardından kısma tuşuna sırayla bas daha sonra güç tuşuna apple logosu gelene kadar bas hocam. (Tuşlara aynı anda basmaman gerekiyor sırayla). Bunu bi dener misiniz hocam.

Hocam 14 pro max cihaziniz var neden orijinal sarj aleti almiyorsunuz da cihazi riske atiyorsunuz anlamiyorum.
Hocam zaten orijinal var. Dün kayboldu.

Hocam sırayla Ses açma tuşuna, ardından kısma tuşuna sırayla bas daha sonra güç tuşuna apple logosu gelene kadar bas hocam. (Tuşlara aynı anda basmaman gerekiyor sırayla). Bunu bi dener misiniz hocam.
Telefon zaten açık ki.

Yazılımsal bir bug oluşmuştur belki sadece görüntü olarak öyle gözükür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı