iPhone 14 Pro Max ekran kaydedici FPS düşmesi

Yuuchi11

Picopat
Daha fazla  
PUBG Mobile oynarken sabit 90 FPS alıyorum. IPhone'nun kendi ekran kayd edicisini açınca ise 60 FPS'e düşüyor ve bu aşırı rahatsız edici durum. YouTuber'lere bakıyorum onlar ne güzel 90FPS oynuyorlar ekran kaydı ile birlikte. Sizce çözümü nedir? Önerdiğiniz başka ekran kaydedici falan var mı?

iPad mini 6 kullanıyorum, normal A15 bionic işlemcilerden daha düşük bir hızda çalışmasına rağmen yüksek çözünürlüklü ekranda donmadan oyun kayıtları alabiliyorum ve bu işlemleri güç tasarrufu modunda yapıyorum 😗

Sanırım A16 bionic bazı oyun ya da araçlar ile tam optimize edilmemiş olabilir, güncellemelerden sonra düzelir.

iPad mini 6 kullanıyorum, normal A15 bionic işlemcilerden daha düşük bir hızda çalışmasına rağmen yüksek çözünürlüklü ekranda donmadan oyun kayıtları alabiliyorum ve bu işlemleri güç tasarrufu modunda yapıyorum 😗

Sanırım A16 bionic bazı oyun ya da araçlar ile tam optimize edilmemiş olabilir, güncellemelerden sonra düzelir.

Bende donma ya da frame dropu falan yok. Sadece kayıt zamanı 90FPS değil de 60FPS alıyorum. Ben IPhone'nin ekran kaydedicisinden kaynaklandığını düşünüyorum. Sen kaç FPS alıyorsun PUBG'de?

YouTube'dakilerin 90 FPS aldığını nereden anladın? Çünkü IOS ayarları çeşitli olan bir işletim sistemi değil. Ekran kaydı için de ayarlar herkes için aynıdır. Android gibi geliştirici seçeneklerinden ayar yapmayı beklememek gerek.

YouTube'dakilerin 90 FPS aldığını nereden anladın? Çünkü iOS ayarları çeşitli olan bir işletim sistemi değil. Ekran kaydı için de ayarlar herkes için aynıdır. Android gibi geliştirici seçeneklerinden ayar yapmayı beklememek gerek.

En güçlü işletim sistemi yap gel şu patates grafikli oyunda ekran kaydedici açınca FPS düşsün. Hay piyasanızı. Çok morel bozucu lan. Ha bir de denetleyici modda da aynı şekilde FPS düşüyor.

PUBG Mobile oynarken sabit 90 FPS alıyorum. IPhone'nun kendi ekran kayd edicisini açınca ise 60 FPS'e düşüyor ve bu aşırı rahatsız edici durum. YouTuber'lere bakıyorum onlar ne güzel 90FPS oynuyorlar ekran kaydı ile birlikte. Sizce çözümü nedir? Önerdiğiniz başka ekran kaydedici falan var mı?

Dostum çözdün mü aynı sorunu yaşıyorum.

Eğer herkes aynı sorunu yaşıyorsa bu sorunu birlikte iletebilirsiniz. Bu işler böyle yürüyor. Bir dahaki güncellemede düzeltebilirler böylelikle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı