iPhone 14 Pro Max internet paylaşımı Android cihazlarda çalışmıyor

WooHuter

Hectopat
İyi günler. Ben yeni iPhone 14 Pro Max aldım ve daha önceden de hiç iPhone kullanmadım. Sorum şu ki bu telefon ile internet paylaşımı açtığımda internet iPhone telefonlarda kullanılıyor ancak Android telefonlarda kullanılamıyor. Hattımdan kaynaklı olduğunu düşündüm ve hat da değiştirdim ama sonuç yine de aynı. Acaba ayar olarak bir yerden düzeltiliyor mu?

İyi günler. Ben yeni iPhone 14 Pro Max aldım ve daha önceden de hiç iPhone kullanmadım. Sorum şu ki bu telefon ile internet paylaşımı açtığımda internet iPhone telefonlarda kullanılıyor ancak Android telefonlarda kullanılamıyor. Hattımdan kaynaklı olduğunu düşündüm ve hat da değiştirdim ama sonuç yine de aynı. Acaba ayar olarak bir yerden düzeltiliyor mu?

Sorun muhtemel telefon yazılımı kaynaklı iPhone 14 serisi sıkıntılı çıktı üstüne son sürüm iOS güncellemeleri ile iyice bozdular.

Sıfır bir telefon donanımsal olarak sıkıntı olamaz değil mi babamın iPhone 13 Pro'su var o mesela Android'ler ile internet paylaşabiliyor.

Sıfır bir telefon donanımsal olarak sıkıntı olamaz değil mi babamın iPhone 13 Pro'su var o mesela Android'ler ile internet paylaşabiliyor.

Sorun iPhone 14 telefonlarda.

Donanımsal sanmıyorum ama bir kontrol ettirebilirsin

Ben de 14 Pro Max kullanıyorum ve sıkıntılar yaşıyorum. Her zaman ağımı göremiyorlar ancak gördüklerinde bağlanabiliyorlar. Onun dışında normal burada yazı yazarken telefonum donuyor bazen. Sanırım gerçekten sorunlu.

Ben de 14 Pro Max kullanıyorum ve sıkıntılar yaşıyorum. Her zaman ağımı göremiyorlar ancak gördüklerinde bağlanabiliyorlar. Onun dışında normal burada yazı yazarken telefonum donuyor bazen. Sanırım gerçekten sorunlu.

Yazılımsal olarak ciddi problemler var 14 serisinde.

Peki sizde benim yaşadığım sıkıntı var mı?
Yazımda bahsettim hocam android cihazlar her paylaşım açtığımda görmüyordu birkaç defa kapat aç yapmam gerekebiliyordu, gördüğünde sorunsuzca bağlanabiliyorlardı ancak şu an düzgün böyle bir sorun yaşamoyorum. Ayarlar > kişisel erişim noktası > maksimum uyumluluk açar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı