iPhone 14 Pro Max internete bağlanmıyor

• Konuyu başlatan Yszuf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 394
Makaleler
2
Yer
Marsilya
Daha fazla  
Meslek
Kaptan
Merhaba, iPhone 14 Pro Max telefonum okuldaki internete bağlanıyor ama yurttaki internete bağlanmaya çalıştığım zaman yükleniyor olarak kalıyor ve bağlanmıyor. Tabletim de yanımda ve o bir sorun olmadan bağlanıyor ama telefonda olmuyor, nasıl çözebilirim? Teşekkürler.

Merhaba, iPhone 14 Pro Max telefonum okuldaki internete bağlanıyor ama yurttaki internete bağlanmaya çalıştığım zaman yükleniyor olarak kalıyor ve bağlanmıyor. Tabletim de yanımda ve o bir sorun olmadan bağlanıyor ama telefonda olmuyor, nasıl çözebilirim? Teşekkürler.
Bağlı olduğun Wifi'nin ayarlarına git Proxy kısmını elle yap diyip modemin arayüzüne girdiğin ip adresini oraya yazarak internete bağlanmayı deneyebilir misin?

Oturum açmanız lazım hocam herkese açık bir Wi-Fi ise eğer bağlan deyince Wi-Fi simgesi gözükor ama girmez ise oturum açılmazı lazım ağ üzerinde.

Bağlı olduğun Wifi'nin ayarlarına git Proxy kısmını elle yap diyip modemin arayüzüne girdiğin ip adresini oraya yazarak internete bağlanmayı deneyebilir misin?
Yurtta kaldığım için arayüz ip’sinin ne olduğunu bilmiyorum.
Oturum açmanız lazım hocam herkese açık bir Wi-Fi ise eğer bağlan deyince Wi-Fi simgesi gözükor ama girmez ise oturum açılmazı lazım ağ üzerinde.
Herkese açık bir Wi-Fi değil, şifre yazıp girilen normal evlerdeki Wi-Fi.

Hocam şifreyi girip belli bir süre Wi-Fi ekranında bekleyin ekrana oturum aç tarzında bir şey gelmesi lazım.

Hocam şifreyi girip belli bir süre Wi-Fi ekranında bekleyin ekrana oturum aç tarzında bir şey gelmesi lazım.
Hocam diyorum ki evinde kullandığın internet ile aynı internet, otel interneti gibi değil. Normalde bağlanan internet son 2 gündür dönüyör olarak kalıyor.

İnternet ağını unutun hocam yeniden şifre girip bağlanmayı deneyin iOS güncellemelerini kontrol edin en güncel sürüm iOS 17.0.3

Eğer sorun hala devam ederse yarın Apple destek ile görüşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı