iPhone 14 Pro Max orijinalliği nasıl anlaşılır?

Makaleler
1
Öncelikle selam. Kayıt süresi dolmuş bir telefon aldım. Orijinalliğini sorgulamak için e-Devlet'e IMEI'sini yazdım ve kayıt dışı cihaz. Üretici: Apple Inc.
Pazar adı: Apple iPhone 14 Pro Max (cihazın model numarsı yazıyor.)
Marka: iPhone 14 Pro Max (cihazın model numarası.)
Ek olarak seri numarasını Apple web sitesine sorgulattı. Mayıs 2023 de alınmış 2024'e kadar Irak garantisi mevcut.
App Store'da giriyor.
Hadi orijinal diyelim. Pil şoklanmış olabilir mi? Ya da parça değişimini nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selam. Kayıt süresi dolmuş bir telefon aldım. Orijinalliğini sorgulamak için e-Devlet'e IMEI'sini yazdım ve kayıt dışı cihaz. Üretici: Apple ınc.
Pazar adı: Apple iPhone 14 Pro Max (cihazın model numarsı yazıyor.)
Marka: iPhone 14 Pro Max (cihazın model numarası.)
Ek olarak seri numarasını Apple web sitesine sorgulattı. Mayıs 2023 de alınmış 2024'e kadar Irak garantisi mevcut.
App Store'da giriyor.
Hadi orijinal diyelim. Pil şoklanmış olabilir mi? Ya da parça değişimini nasıl anlarım?

Evde bilgisayar var ise parçaların değişmiş veya orijinal olduğunu anlamak için 3uTools programını kullanabilirsin.

Evet kesin bir şekilde gösteriyor.
Tamamdır bakacağım.

@HayaletSürücü
Hocam sorguladım. Tüm parçalar normal gösteriyor. Batarya üretisi Sunwoda olarak gösteriyor. 142 kez şarja takıp çıkarılmış. Başka bakmam gereken bir şey var mı?
Puanı 100 idi.

Bu arada uygulamayı Softsonicden indirdim. Orijinal sitesinde indrilimiyordu. Kaspersky ile taradım sorun çıkmadı.

Ayrıca şoklanmış olup olmadığını sanırım göstermiyordur değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı