iPhone 14 Pro Max telefon çamaşır makinesinde yıkandı

Emin kr

Centipat
Daha fazla  
İşten eve gelince telefonu çamaşırların üstüne bırakmıştım ve çamaşırlarla birlikte telefonu da makineye attım 3 dakika sonra fark ettim çıkardığımda. Sadece üstündeki hayalet ekranda ufak bir darbe var çatlamış, telefonun içine bir şey olmuş mudur? Tamirciye götürmeye gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşten eve gelince telefonu çamaşırların üstüne bırakmıştım ve çamaşırlarla birlikte telefonu da makineye attım 3 dakika sonra fark ettim çıkardığımda. Sadece üstündeki hayalet ekranda ufak bir darbe var çatlamış, telefonun içine bir şey olmuş mudur? Tamirciye götürmeye gerek var mı?
Deli gibi su kaçmıştır, 1 hafta falan sonra belli eder etkilerini.

Hocam tabii ki götürüp baktırın sonuçta su değdi telefona, 3 dakikada içine su kaçmış olabilir.

millet denize sokuyor bişey olmuyor cidden olurmu bişey tamirciye götürsem faydası olurmu şuan kullanıyorum telefonu
Öyle bir şey yok hocam kim denize sokmuş? 15 Pro Max'inin kamera kısmını havuza sok çıkar yapan bir Youtuber'ın telefonuna su kaçmıştı ve bozulmuştu, 7 ay dava ile uğraşmıştı. Ben 14 Pro Max kullanıcısıyım, dayanıklı olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı