iPhone 14 Pro vs iPhone 15 vs Samsung S24+

Bütçe
50000-65000

EgemenSen5959

Hectopat
Bu karşılaştırmaya hiç denk gelmedim. Sorum başlıktaki gibidir. Aktif olarak 64 iPhone X kullanıyorum ve uzun zamandır iPhone kullanıcısıyım. S24+ cazip gelmiyor değil ama karşısındaki rakipler de gayet dişli. Uzun süre kullanmak istiyorum min 3-4 sene olacak şekilde. Önemsediğim üç şey var birincisi kamera kalitesi, sunduğu özellikler, üçüncüsü de batarya. Üçü arasından seçecek olsanız hangisini seçersiniz?

Bu karşılaştırmaya hiç denk gelmedim. Sorum başlıktaki gibidir. Aktif olarak 64 iPhone X kullanıyorum ve uzun zamandır iPhone kullanıcısıyım. S24+ cazip gelmiyor değil ama karşısındaki rakipler de gayet dişli. Uzun süre kullanmak istiyorum min 3-4 sene olacak şekilde. Önemsediğim üç şey var birincisi kamera kalitesi, sunduğu özellikler, üçüncüsü de batarya. Üçü arasından seçecek olsanız hangisini seçersiniz?
iPhone’dan geçiyorsan iphone devam et. Ablamda s24+ var bende 14+ var. S24+ ın kamerası baya bi bozuk gibi ve kullanan herkes aynı şeyi diyor. 14 pro da düz 15 den kat kat iyi. 14 pro tercih ederdim.

Kamera konusunda S24 Plus batarya konusunda IP14 Pro IP15 alma sakın bir özelliği yok ben 2 ay dayanabildim pişmanlıktır.

S25 bariz en mantiklisi, butce belirtilen aralikta ise Magic 7 Pro da dusunulebilir, dediginiz modellerden ise 14 pro.

iPhone cihaz düşünürseniz 14 Pro. Android tarafında S25 veya Honor Magic 7 Pro da bulunuluyor uzun ömürlülük açısından.

iPhone’dan geçiyorsan iphone devam et. Ablamda s24+ var bende 14+ var. S24+ ın kamerası baya bi bozuk gibi ve kullanan herkes aynı şeyi diyor. 14 pro da düz 15 den kat kat iyi. 14 pro tercih ederdim.
Teşekkürler, babamda S24Fe var kamerası çok kötü diyemem ama işletim sistemi gerçekten zayıf. Kullandığım cihazda bile yaşanmayan donmalar ve problemler yaşanıyor.

S25 bariz en mantiklisi, butce belirtilen aralikta ise Magic 7 Pro da dusunulebilir, dediginiz modellerden ise 14 pro.
S25’i önerme sebebiniz nedir? Artıları nedir?

iPhone cihaz düşünürseniz 14 Pro. Android tarafında S25 veya Honor Magic 7 Pro da bulunuluyor uzun ömürlülük açısından.
Tasarımı gereği Magic 7 Pro çok hoşuma gitmiyor ama 5 kişiden ikisi önerdi. Deneyiminiz var mı?

Tasarımı gereği Magic 7 Pro çok hoşuma gitmiyor ama 5 kişiden ikisi önerdi. Deneyiminiz var mı?
Deneyimim yok. Magic 7 Pro bu bütçe bantlarındaki cihazlardan özellik olarak daha üstün. İşlemcisi S25 ile aynı ama diğer donanım bakımından fiyatına göre çok iyi bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

14 Pro alınabilir. S24+ hakkında bir fikrim yok ama bildiğim 15 Pro'nun rakibi olduğu. Fakat görünüş olarak Samsung'un Ultra hariç hiç bir modeli premium durmuyor. Eğer iPhone'ciyim diyorsanız 14 Pro alın.

iPhone de pek farklı değil. 14 serisi 7-8 saati anca çıkarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı