iPhone 14 Pro yanlış bir tercih mi?

İlk öncelikle iPhone 11 nasıl yavaşladı onu anlamadım 🤔 Sorunuzun cevabına gelecek olursak hiç de yanlış bir seçim değil. Ayrıca Pro Max alınmaz, @Shimada Sensei hocamında dediği gibi kadın telefonu. Ayrıca Pro ile Pro Max arasında öyle uçurum kadar da bir fark yok çünkü A16 bionic verimlilik olarak çok iyi bir işlemci.
Garip bir şekilde çok kasmaya başladı ve günde 4 kez şarj ettiğimi hatırlıyorum aşırı ısınma ve akıcılık 0

Merhaba arkadaşlar, artık iPhone 11'im kullanılmayacak kadar yavaşladığı ve pil sorunları yaşadığı için iPhone 14 Pro serisini almaya kalktım, Pro Max ile şu an arasında sadece 3K fark vardı, her ikisini alacak kadar bütçem vardı ama araştırdığımda herkes 14 Pro al Pro Max tablet gibi diyordu. Ama şarj konusuna gelirsek Pro Max daha iyiydi. Pro almaya karar verdim 128 GB+1TB iCloud öyle çok mobil oyun oynayan biri değilim ama sosyal medya bağımlısıyım. Arkadaşımda Pro Max var ve gerçekten çok büyük ama bana dediğine göre çok yoğun kullanımda 1.5 gün az kullanırsa 2 gün gidiyormuş. Ben şu an 14 Pro da sabah 1 geceye doğru 1 şarj gidiyorum. 14 Pro Max kullanan biri batarya performansını bana söylebilir mi, çok yanlış bir tercih mi yaptım?

Kesinlikle doğru bir tercih yaptığını düşünüyorum. 14 Pro Max hem çok büyük hem de çok ağır. 14 Pro boyut olarak ideal. Pil olayına gelince bende de 14 Pro var. Mobil veride ortalama 7-7, 5 saat ekran süresi alıyorum. Bir günümü rahat çıkartıyor. Batarya konusunda sorun olacağını düşünmüyorum. Batarya kullanımını arttırmak için ekran beyaz dengesini 60-70 arası yapıp kullanabilirsin.

Merhaba arkadaşlar, artık iPhone 11'im kullanılmayacak kadar yavaşladığı ve pil sorunları yaşadığı için iPhone 14 Pro serisini almaya kalktım, Pro Max ile şu an arasında sadece 3K fark vardı, her ikisini alacak kadar bütçem vardı ama araştırdığımda herkes 14 Pro al Pro Max tablet gibi diyordu. Ama şarj konusuna gelirsek Pro Max daha iyiydi. Pro almaya karar verdim 128 GB+1TB iCloud öyle çok mobil oyun oynayan biri değilim ama sosyal medya bağımlısıyım. Arkadaşımda Pro Max var ve gerçekten çok büyük ama bana dediğine göre çok yoğun kullanımda 1.5 gün az kullanırsa 2 gün gidiyormuş. Ben şu an 14 Pro da sabah 1 geceye doğru 1 şarj gidiyorum. 14 Pro Max kullanan biri batarya performansını bana söylebilir mi, çok yanlış bir tercih mi yaptım?
Şarj konusu kafaya takmaya değecek bir konu değil. %20-100 arası kullanın. Şarjda oyalanmayın yeterli. Batarya sonuçta bir ömrü var ve yıpranacak. Pil %80 altına düştüğünde de değişim yaptırın.

Garip bir şekilde çok kasmaya başladı ve günde 4 kez şarj ettiğimi hatırlıyorum aşırı ısınma ve akıcılık 0
Büyük ihtimalle cihazınız sorunluydu.

Peki ortalama kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Yani bu bir gün dayanma noktasında siz de çok fazla sosyal medyada dolaşan içerik üreten bir kullanım sergiliyorsunuz?

Teşekkür ederim fikriniz için.

Sürekli dolaşan ve konum değiştiren bili olduğum için priz priz dolaşmak istemiyorum.

Hocam öncelikle merhaba,

iPhone 14 Pro kullanıyorum en son 10 saat 33dk açık ekran süresi aldım. Hata yaptığınızı sanmıyorum. Cihaz oldukça ideal ve kolay kullanım sunuyor. iPhone 14 Pro Max daha ağır ve belli bir süreden sonra elde deforme olayı oluyor.

İyi sosyaller...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı